Foto Izdvojeno Jet set Showbiz

FOTO/ Pogledajte Monicu Bellucci u ulozi seksi mame

Monica Bellucci zaštitno je lice najnovije reklamne kampanje za promovisanje modne kuće Dolce & Gabbane. Iako će uskoro proslaviti 50. rođendan i rodila je dvije kćeri, Monica izgleda besprijekorno.

Kampanja predstavlja proljetnu kolekciju 2012. godine, a zamišljena je tako da se Monica pojavljuje u ulozi majke s modelima koji predstavljaju njenu porodica. Iako je na slikama sa 27-godišnjom manekenkom Biancom Balti, koja u kampanji glumi njenu 20-godišnju kćer, Monica izgleda kao njena starija sestra, a ne kao majka, kako je zamišljeno.

Na prvoj fotografiji Monica sjedi na stepenicama i grli svoja dva sina dok kći sjedi do njih. Odjevena je u crnu haljinu izrazito duboka dekoltea. Druga fotografija prikazuje tipičnu italijansku porodica na okupu, a glavna akterica nosi naizgled čednu crnu haljinu ispod koljena, međutim prekrivena je čipkom tako da joj se naziru gola ramena. Treća je takođe zamišljena da pršti od seksipila pa tako Monica sjedi na stolici, a odjevena je u crnu haljinu iznad koljena, takođe duboka dekoltea i golih ramena.

Kampanja je snimljena prije par mjeseci u južnom italijanskom gradu Portofino, prenosi Tportal

.

Informer.ba