Izdvojeno Muzika Showbiz

FOTO: Šerif Konjević ‘pušio’ u avionu

Novi album Šerifa Konjevića sigurno je najslušanije i najprodavanije izdanje ove godine. Vrijeme i trud koje je popularni pjevač potrošio i uložio na kraju se pokazalo isplativim. Konjević je ponovo naredao hit do hita, a kolege iz Srbije često pričaju da Šera nikada nije bolje pjevao kao sada.

Stalni nastupi i putovanja ne ostavljaju traga, a po riječima Šerifovog menadžera Hilme Peljte “Vulkan pjeva i utorkom”, mada, kažu, utorkom ne valja ništa raditi.

Poznat po brzoj vožnji i uživanju u njoj Šerifu teško pada kada mora putovati avionom. A u avionu da bi se olakšalo dugo putovanje osim sna koristi se i šala.
Nedavno je, tako, Konjević izazvao paniku u avionu zapalivši cigaretu “varalicu”.

“Malo šale nije na odmet. Ta cigareta “gori” kao prava, ispušta dim, ima žar i onaj ko ne zna da je samo trik u pitanju ne može je razlikovati od originala. Stjuardesa je naravno znala o čemu se radi ali putnici nisu.  Sa čudom su gledali kako ja palim cigaretu i uživam u njoj. Tek kada se moja ekipa počela smijati shvatili su da je šala u pitanju. Dadatna priča skratila je let za još pola sata dok san nije “došao po svoje” “, priča  Konjević.

 

Expres/Informer.ba