Izdvojeno Showbiz

FOTO/ Soraja i Playboyeve ‘zečice’ potukle se u Sarajevu jastucima i valjale u perju!

U hotelskoj sobi u Sarajevu bivša stanarka Big Brother kuće ludo se zabavljala u društvu sedam ‘zečica’. Prije velikog Playboy partyja djevojke su se u grudnjacima i gaćicama tukle jastucima i valjale u perju.

Soraja Vučelić (25) s njima će se uskoro u emisiji koja će se emitirati na TV Pinku boriti za titulu Playboy djevojku godine. Djevojke će u emisiji nastojati pridobiti naklonost gledatelja, a pobjednici takmičenja osim titule najljepše zečice pripast će vrijedan automobil.

Soraja je prema odabiru žirija sastavljenog od urednika međunarodnih izdanja Playboyja izabrana za jednu od osam najljepših ‘zečica’ s prostora bivše Jugoslavije.

Nedavno je za srpske medije otkrila da su se djevojke već tokom trećeg dana snimanja potukle jer su ljubomorne jedna na drugu.

” Svaka od nas smatra da će pobijediti i ni jedna se ne želi predati bez borbe. Šteta što kamere nisu zabilježile proslavu mog rođendana na kojoj su se djevojke potukle. Ja sam kao slavljenica ostala po strani” – otkrila je tada Soraja.

24sata.hr/Informer.ba