Izdvojeno Showbiz

FOTO/ Soraja se brčka u jacuzziju s Playboyevim zečicama

Zahvaljujući zavidnim oblinama i seksi tijelu, Soraja Vučelić ušla je među osam najljepših Playboyevih zečica s prostora bivše Jugoslavije. Djevojke će se u emisiji na TV Pinku boriti za titulu Playboyeve zečice godine.

Da je zavist među seksi djevojkama velika, potvrdila je Soraja, koja je za srpski Press otkrila da su se već prvog dana snimanja djevojke potukle u kupaonici.

‘Svaka od nas smatra da će pobijediti i nijedna se ne želi predati bez borbe. Šteta što kamere nisu zabilježile proslavu mog rođendana na kojoj su se djevojke potukle. Ja sam kao slavljenica ostala po strani’, rekla je Soraja za Press, koja se na fotografijama brčka s djevojkama u jacuzziju i uživa u pjena partyju.

Foto: Foto: Press

Na pitanje zamjera li joj dečko Ivan Pripuz, od kojeg je za rođendan dobila bundu vrijednu 10.000 eura, što golišava šetka pred kamerama TV Pinka, Soraja odgovara: ‘Ne miješam mu se u posao i tražila sam da se ni on ne miješa u moj. Zato se tako dobro slažemo.’

Za najzgodniju djevojku glasat će gledatelji, koji će odlučiti koja će od njih biti proglašena Playboyevom zečicom godine.

 

Informer.ba