Izdvojeno Jet set Showbiz

FOTO: Za 50. rođendan Emir Hadžihafizbegović okupio džet-set bivše Jugoslavije

U hotel “Hollywood” stigli su Bora Todorović, Rade Šerbedžija, Ivica Osim, Lepa Brena i Boba Živojinović, Tereza Kesovija, Zdravko Mamić, Željko Obradović, Branislav Lečić, Tarik Filipović…

U Sarajevu se ne pamti skup poznatih ličnosti kakav je preksinoć u hotelu “Hollywood” upriličio naš veliki glumac Emir Hadžihafizbegović.

 

 

 

 

 

Bračni par Hadžihafizbegović s Obradovićem

Na proslavu njegovog 50. rođendana došli su Bora Todorović, Lepa Brena, Boba Živojinović, Rade Šerbedžija sa suprugom Lenkom, Halid i Sejda Bešlić, Asima i Ivica Osim, Zdravko Mamić, Branislav i Nina Lečić, Tereza Kesovija, Zvonko Bogdan, Bogić Bogičević, Pjer Žalica, Dado Topić, Petar Grašo, Danijela Martinović, Enis i Sabina Bešlagić, Lejla i Tarik Filipović, Senad Bašić, Milan Bandić, Željko Obradović, Dino i Viktorija Rađa, Mirza i Belma Džomba, Saša Petrović, Nijaz Skenderagić, Mirsad Tuka i brojni drugi.

Bešlić i Todorović: Susret legendi

Lejla i Tarik Filipović s Lepom Brenom

– Bilo je nevjerovatno i nezaboravno. Sve je bilo super i prošlo onako kako sam i planirao, u najboljem redu. Za dobru atmosferu, koja je vladala tokom cijele noći, bio je zadužen legendarni Halid Bešlić – kazao nam je Hadžihafizbegović.

 Ivica i Asima Osim

Halid je pjevao do pet sati ujutro. Sve vrijeme držao je atmosferu na nivou, a za mikrofonom su mu se pridruživali i oni koji nisu iz muzičkog svijeta. Naravno da je zapjevao i slavljenik Emir.

Kesovija i Mamić

– Lijepo je što se na jednom mjestu okupilo ovoliko ljudi koji se nisu dugo vidjeli. Ima tu mnogo prijatelja s kojima sam radio i svi smo se divno družili do pet sati ujutru, do kada sam ja bio, a neki su ostali i duže. Kako su mi rekli, proslava je trajala do sedam sati – kaže Šerbedžija, koji je u nekoliko navrata zapjevao na sceni sa Zvonkom Bogdanom.

Poklone kombi odvukao u stan

Emir Hadžihafizbegović ugodno je bio iznenađen brojnim rođendanskim poklonima, pa je tu bilo skupocjenog nakita, satova, slika Mersada Berbera…

Emir sa suprugom prima čestitke Milana Bandića

Na koncu je slavljenik morao angažirati agenciju koja je kombijem transportirala poklone u njegov stan.

Bračni par Lečić i Šerbedžija

 

Dnevniavaz/Informer.ba