Foto Izdvojeno Jet set Showbiz

FOTO18+/ PAROVI: Kajala se, pa opet seks

Plakala je i kajala se zbog nedoličnog ponašanja, a Jelena Đokić opet uradila isto!

Nakon što je izbio skandal oko seksa koji se dogodio između go-go igračice Jelene Đokić i zeta rukometašice Cece Kitić, Dalibora Ristića, njih dvoje su ostavili sve u nevjerici kada su odlučili da ponovo urade isto!

Sve je počelo tako što je Marija Bogunović, Cecina kćerka, oprostila partneru Daliboru što ju je javno izblamirao seksom sa go-go igračicom, pa se ovog puta čak potrudila da mu uljepša rođendan. Dača je bio veoma tužan za rođendan, plakao je, a Mara ga je grlila i govorila mu da su prijatelji i da je zauvijek tu za njega. Međutim uslijedilo je iznenađenje kada je Jelena došla da izvede striptiz za Dalibora.

Dača je bio oduševljen plesom, dok se Jelena uvijala oko njega, a posebno kad je skinula gornji dio kostima i opet zaigrala u toplesu.

Baš su me lepo iznendaili za rođendan. Baš mi je lepo dok te gledam, rekao je Dalibor.

Igru su na led ekranu pratili svi takmičari rijalitija potpuno zapanjeni, jer nisu vjerovali da će igračica opet da se skine pred gledaocima, i to poslije suza i sramote zbog roditelja. Ali, Jelena je ubrzo otkrila zašto je igrala.

”Nedostaje mi seks, valjda će Dača hteti. Ovde sam već deset dana, napolju bih već imala seks. Ako Dača ne bude hteo, ne znam šta ću da stavim”, šaputala je Jelena Saški Matić, koja je igračicu sve vrijeme provocirala i nagovarala.

Mađutim, poslije striptiza, između Dače i Jelene pao je seks. Pokrili su se jorganom, ali su se čuli uzdasi i pokreti jorgana su ukazivali šta se dešava ispod.

U jednom trenutku je vrata otvorila Mara:

– Ti mene zaj…vaš?

– Zatvori vrata, dreknuo je Dača i nastavio sa Jelenom.

 

Blic/Informer.ba