Film Izdvojeno Showbiz

Glumci pomagali Angelini dok su se snimale scene seksa

Na premijeri filma ˝U zemlji krvi i meda˝ u New Yorku Angelina Jolie pohvalila je svoje glumce. Ohrabrivali su je kad je na red došlo snimanje intimnijih scena za film. Holivudska diva izjavila je da su joj glumci Zana Marjanović (28) i Goran Kostić (40) pomogli u snimanju scena seksa jer su bili spremni detaljno raditi na filmu.

˝Vjerujem da je to bila prva Zanina ljubavna scena, a Goran je porodični čovjek i ima ženu i djecu. Bilo mi je poprilično neugodno kad sam ih morala zamoliti da snime intimnije scene˝, rekla je Angelina Jolie (36) te dodala da se čudno osjećala što je uopće zamolila nekoga da se skine da bi se to moglo snimiti s kamerom. ˝Oni su mi vratili samopouzdanje i uvjerili me da je to ispravno te da će se priča tako više dočarati˝, rekla je Angelina.

Film ˝U zemlji krvi i meda˝ za sad je dobio samo pohvale. Redateljski prvijenac Angeline Jolie priča je o ljubavi između Srbina i Muslimanke koji su se upoznali prije rata u Bosni, a ponovno se sreću tokom rata no na suprotnim stranama. On je vojnik, a ona zarobljenica. Na premijeri filma u New Yorku uz Angelinu je bio Brad, ali i njegovi roditelji, te Rade Šerbedžija (65) koji glumi u njezinom filmu, piše 24sata.hr

Informer.ba