Izdvojeno Jet set Showbiz

Glumicu Holly Valance momak multimilioner zaprosio zapaljenim bakljama

Australska glumica, pjevačica i model Holly Valance jučerašnji dan nazvala je najljepšim danom u njezinom životu, pišu američki mediji. 28-godišnja Holly stavila je na svoj Twitter profil fotografiju romantične prosidbe na Mauricijusu koju joj je pripremio njezin dečko, trgovac nekretninama i multimilijunaš Nick Candy.

Presretna Holly je ispod fotografije na kojoj se u pozadini vide riječi “Hoćeš li se udati za mene” na engleskom ispisane gorućim bakljama, napisala da je odgovorila “DA” i da je ovo najsretniji dan u njezinom životu.

Glumica se inače zove Holly Rachel Vukadinović jer je po ocu Srpkinja, iako ima australsko i britansko državljanstvo. Holly je poznata po obradi pjesme turskog pjevača Tarkana “Kiss kiss”, a trenutno glumi u serijama “CSI: Miami” i “Entourage”.

Njezin 38-godišnji zaručnik Nick jedan je od najbogatijih trgovaca nekretninama u Velikoj Britaniji te njegova kompanija “Candy & Candy” koju drži s bratom, posjeduje najskuplji britanski stan. Skupocjena nekretnina se nalazi u londonskom One Hyde parku i košta 136 miliona funti.

 

Index.hr/Informer.ba