Izdvojeno Jet set Showbiz

Goca ljubi 14 godina mlađeg dečka!

Goca Tržan (37) je u vezi sa 14 godina mlađim Radomirom Rašom Novakovićem (23), bubnjarem iz njenog pratećeg benda. Uveliko se šuškalo da su oni u šemi od vremena kad se razvodila od Ivana Marinkovića, ali je pjevačica tada sve oštro demantovala. Međutim, ekipa emisije „Paparaco lov“ dokazala je da to nisu priče bez osnova. Pratili su je osam dana u stopu i na kraju zabilježi njen i Rašin poljubac na ulici, piše Kurir.

” Goca je prva četiri dana djelovala kao uzorna domaćica, išla je u kupovinu, vodila i dovodila dijete iz obdaništa, gasila svjetlo u stanu i odlazila na spavanje već u 22.30… Ali onda se ekipi posrećilo! Ulovili su Rašu i nju kako stižu na snimanje emisije „Zvezde Granda“. Potom su se s prijateljima, koje su pokupili usput, uputili u restoran u Makenzijevoj ulici, da bi posle večere uslijedili sočni poljupci na ulici. Završili su kod Goce, u njenom stanu na Mirijevu!” – naglašava sagovornik Kurira.

Novinari Kurira su pozvli Tržanku povodom snimka koji su vidjeli, a ona ovoga puta nije ni pokušala da demantuje bilo šta.

“Pa?! Slobodna žena uživa u slobodnom vremenu” – samo je kratko kazala.
Sa srećom.

 

Informer.ba