Izdvojeno Jet set Showbiz

Goca Tržan: Ako ponovim istu grešku, pljunite mi u lice!

Mima Karadžić i Goca Tržan gostovali su kod Ivana Ivanovića. Emisija je bila i više nego vesela, i dok je Mima promovisao novu seriju “Budva na pjenu od mora”, Goca je otpjevala novu pjesmu “Strašilo”.

Pored razgovora o seriji koja, kako Mima kaže, podsjeća na “Romea i Juliju, ali sa mnogo više svađe,glumac nastavlja da dovodi publiku do suza.

Ispričao je dogodovštinu, ali i kako je vezan za Budva, a naročito za jedan tamošnji restoran gdje ga je poljubio jedan muškarac.

”Prolaze dečko i devojka držeći se za ruke. Devojka me je ugledala, pustila ruku dečku, dotrčala do mene, rekla mi kako me obožava i poljubila me u usta. Zgranut sam gledao u dečka koji je, na moje iznenađenje prišao, rekao isto što i njegova draga i on me je poljubio u usta”.

Zatim se i Goca uključila i počela sa svojim “peckanjima”, šalama na račun navodne veze sa Ivanom Ivanovićem, zatim se osvrnula i na priču da “voli piletinu” pa je izjavila:

”Lupila sam rampu na privata život. Sama sam kriva. Slikala sam se sa bivšim mužem i detetom za naslovice i verovala sam da je taj brak zauvek”, rekla je Goca i dodala:

”Ako me bilo ko od gledalaca i vas prisutnih ikada više vidi na naslovnoj sa dečkom ili budućim mužem neka mi priđe i pljune jednu “šlajmaricu” pravo u lice”.

Goca je otjpevala i novu pjesmu “Strašilo”:

„Sve se nadam, biće bolje kad isečem stvari tvoje na sitne krpice. Onda kajem se do zore, tada nemam ništa tvoje, a to mi je najgore“ je jedan dio Gocine nove pjesme, i nagađa se da je ona i više nego autobiografska i da govori o braku sa Ivanom Marinkovićem, prenosi Smedia.

 

Informer.ba