Izdvojeno Muzika Showbiz

Goran Marković: Rambo bi gaće skinuo za pare!

Izjava „svjetskog megacaraRamba Amadeusa da je Željka Mitrovića nazvao „ku*vom“ jer je bio pod stresom koji su izazvali idejni tvorci emisije „Nemoguća misija“, čije je emitovanje navodno zabranio, navele su reditelja ove skrivene kamere Gorana Markovića da otkrije pozadinu i punu istinu dešavanja u studiju tokom snimanja emisije.

‚Nemoguća misija‘ je bila namještena Dadi Topiću, koji je dao dozvolu za emitovanje i prihvatio je kao šaljivu situaciju u koju smo ga doveli, za razliku od gospodina Pušića. Sada vidim da gospodin Pušić tvrdi da riječi koje je izgovorio nisu njegov stav, a ni mišljenje. Veoma sam razočaran što je naglo promijenio i stav i mišljenje, jer sam ga cijenio kao čovjeka koji upravo sve to ima. Gospodin Pušić sada pokušava da uvjeri javnost kako gubi razum zbog ‚Nemoguće misije‘ ne bi li na foru od ‚Pinka‘ uzeo dodatni novac zbog nenastupanja na zaječarskoj ‚Gitarijadi‘ jer, navodno, ima osnova da nas tuži” – otkriva Marković, koji iznosi nove informacije o tome kako je Rambo Amadeus i prije snimanja „Nemoguće misije“ iznosio uvredljive riječi o Željku Mitroviću.

Antonije Pušić zaboravlja da je i prije uključenja gledalaca počeo da optužuje ‚Pink‘ da je kriv za, kako sam kaže, ‚zaglupljivanje 20 uzastopnih generacija‘. Takođe, želim da istaknem da je ime Željka Mitrovića, za koje se Rambo u nastavku „zakačio“, prvi spomenuo Dado Topić, a ne mi. Tada je gospodin Pušić imao izjavu za Mitrovića: ‚Taj čovjek je ološ nad ološima. Majku bi rođenu prodao za dinar‘ – izjavio je scenarista i reditelj emisije „Nemoguća misija“ za „Alo!“, koji tvrdi da je nakon svega ipak želio da organizatorima zaječarske „Gitarijade“ nadoknadi gubitak od 150.000 dinara kojima su isplatili alternativnog muzičara Ramba Amadeusa, a koji, kako je naveo, nije nastupio na ovoj manifestaciji zbog nevoljnog učešća u „Pinkovoj“ skrivenoj kameri.

Gospodin Pušić se čak nije udostojio ni da pozove i da mi kaže sve što je želio, a ja sam se obratio njegovom advokatu sa prijedlogom da ga obeštetim i da organizatorima dam 150.000 dinara kojih su mu platili za neodržan koncert. Međutim, on nije pristao – vjerovatno mu je to bilo malo. Htio je još! Nakon ovoga nameće mi se zaključak da je, pričajući o Mitroviću, zapravo pričao o sebi i da je on taj koji bi, što bi naš narod rekao, gaće skinuo za pare. Ja se sada pitam za šta je tu kriva ‚Nemoguća misija‘ i kakve veze je sa nama imala zaječarska ‚Gitarijada‘, pa da se on izgovara na navodno maltretiranje koje je preživio u našoj emisiji. Takođe, moram da naglasim da je on sa snimanja otišao potpuno smiren. U redu, nije mu bilo pravo poslije svega što je izgovorio, ali ni najmanje nije bio potresen, jer smo vodili računa, čak smo i Hitnu pomoć pozvali u slučaju da nekome od učesnika slučajno ne bude dobro – tvrdi Goran Marković za Alo.rs.

Marković je iznio sumnju da Antonije Pušić ima druge razloge za animozitet prema Mitroviću, a da to nije „zaglupljivanje 20 uzastopnih generacija“.

Veoma je čudno to sve što je gospodin Pušić rekao za Željka Mitrovića i mislim da posrijedi nije programska šema Televizije ‚Pink‘. Vidite, Mitrović sluša sličnu muziku kao Rambo Amadeus, koji na svojim nastupima ipak ne izvodi ono što mu je blisko i, za razliku od Željka, ne uspijeva da proda svoje pjesme. Mislim da mu to što obojica plasiraju određenu vrstu muzike, a samo Mitrović uspjeva da je proda, posebno smeta. I, za razliku od Antonija Pušića, Mitrović se nije miješao u uređivačku politiku ‚Nemoguće misije‘ i ne mijenja svoje stavove i mišljenja. Mada, možda je sada Pušić promijenio stavove i mišljenje, pa se slaže sa programskom šemom ‚Pinka‘, ko zna? A što se tiče Željka, kada sam mu najavio ovu emisiju, on ni tada nije odustao od emitovanja, samo je rekao ‚Pa šta sada“?‘- kaže Goran Marković, idejni tvorac „Nemoguće misije“.

 

Alo.rs/Informer.ba