Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Gorka istina: Zbog ovoga muškarci potajno bježe mamama

To baš i nije tema za raspravu za večerom, ali više od polovine muškaraca vjeruje da su njihove majke bolje kuharice od njihovih partnerica.

U anketi Food Network UK-a, koja je provedena na dvije hiljade sudionika, pokazalo se da muškarci više vole jela koja kuhaju njihove majke od onih koja pripremaju njihove bolje polovice.

I dok pokušaj uspoređivanja s majčinim kuhanjem redovito uzrokuje trzavice među parovima, čak 75 posto muškaraca priznaje da je njihov prigovor zbog kuhanja doveo do svađe.

Jedan od tri vjeruje da njihove majke posvećuju više vremena i pažnje kuhanju, dok svaki treći od njih 10 prigovara da su njihove partnerice sklone serviranju gotovih jela.

”Muškarci traže utjehu u kuhanju na kakvom su odrasli. Obraćaju se majkama za ono što smatraju pravim obrokom’‘, objašnjava Nick Thorogood s Food Network UK-a.

”Moja djevojka pokušava napraviti ukusnu večeru, ali ne može se mjeriti s maminim kuhanjem. Shvatio sam da zbog toga često idem doma, a mama mi čak priprema obroke za van”, kaže 29-godišnji barmen iz Londona za Daily Mail.

Anketa je otkrila da njih čak 27 posto potajice odlazi doma na jelo bez znanja partnerice, a svaki deseti priznaje da žali za kuhinjom svoje majke, prenosi Magazin.hr.

 

Informer.ba