Izdvojeno Jet set Showbiz

Htjela sam se ubiti zbog afere s R. Giggsom

Bivša ljubavnica nogometaša Ryana Giggsa pomišljala je na samoubistvo nakon što je otkrivena njihova afera. Dobivala je prijetnje smrću i bojala se izaći iz kuće

Imogen Thomas (29) prošle se godine našla u središtu skandala nakon što je otkriveno da je imala aferu s oženjenim nogometašem Ryanom Giggsom. Starleta je u intervjuu za britanski The Sun otkrila da je nakon što je vijest o aferi procurila u medije dobivala prijetnje smrću i bojala se izaći iz kuće. Priznala je da je čak pomišljala na samoubistvo jer više nije mogla trpiti takvo psihičko zlostavljanje.

”Pila sam antidepresive i okrenula se alkoholu. Kako se bilo koja djevojka može nositi sa svim tim? Noću bih popila bocu vina i više ako bi se našla još koja. To je bio moj način da se osjećam drukčije, ali uz piće idu suze’‘ – izjavila je Imogen koja godinu dana nakon afere želi krenuti dalje sa svojim životom.

Otkrila je da je prije šest mjeseci u jednom baru upoznala trgovca Adama Horsleyja koji nije znao ko je ona.

”Ne želim biti s nekim ko je poznat. Dovoljno je imati nekoga ko stoji čvrsto na zemlji i tretira nas na način na koji nas treba tretirati. Volim Adama, ponaša se prema meni kao prema princezi” – otkrila je starleta i priznala da bi voljela imati djecu dok je veoma plaši ulazak u bračnu luku.

 

24sata.hr/Informer.ba