Izdvojeno Lifestyle Showbiz

I dobrim momcima se ponekad posreći

Ko kaže da se dobri momci nikad ne omrse? Jeste tačno da djevojke radije biraju one nevaljalce, pomalo nastrane i nezgodne ali sa atletskom građom i “hemijom”, ali ko kaže da one primjećuju samo dva metra visoke Apolone i ignorišu sve knjiške moljce što nose naočare, brižne i najbolje prijatelje? I tim finim momcima se ponekad posreći. A evo i zašto:

1. Ako ste dobar momak, vi ste DOBAR MOMAK. Dobar momak je mješavina brižnosti, poštovanja i razumjevanja, nešto što bilo koja djevojka traži u svom partneru. Istaknite te svoje vrline i budite strpljivi.

2. Ako ste dobar momak, vi ste osjetljivi. Kad god je uznemirena ili tužna, ona zna koga da pozove i zajeca mu na ramenu. A tješenje je savršena prilika.

3. Ako ste dobar momak, vi ne znate da se pretvarate da ste neko drugi. Vjerovatno ste opušteni, veseli i jednostavno više pouzdani od “loših momaka”. Kada sjaj seksi Apolona potamni, vi ste ti kojima će dotična doći da joj vratite vjeru u muškarce. Znači, još jedna prilika.

4. Ako ste dobar momak, vi ste sigurnija varijanta! A svim ženama je s vremena na vrijeme potreban neko na koga mogu da se oslone da će jutro poslije ostati pored nje. Sad, da li će vas izbaciti iz kreveta ili ne čim otvori oči, zavisi od vaše ljubavne umješnosti i zato navalite na ženske časopise – tu imate sav materijal koji će vam ikada biti potreban, piše Smedia.

 

Informer.ba