Izdvojeno Muzika Showbiz

Infarkt ubio Luisa?

Ljubiša Stojanović Luis (59) samo dva dana prije saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo 31. jula kod Malog Iđoša obratio se ljekarima za pomoć zbog srčanih problema, saznaje Kurir iz izvora bliskog porodici pokojnog pjevača.

“U petak, dva dana prije smrti, Luis je tražio pomoć ljekara. Žalio se da ga steže u grudima, u predjelu srca. Kardiolozi su ga odmah primili i poslije detaljnih pregleda posavjetovali mu da ostane u bolnici. Nije ih poslušao” – kaže sagovornik Kurira.

Luis je doktorima, kaže ovaj izvor rekao:

“Ostao bih, ali moram da idem na put. Javiću se u ponedjeljak”!

”Za vikend je imao unaprijed zakazane nastupe. Takav je bio, odgovoran. Rekao im je da ne može da ostane, ali da će se vratiti u ponedjeljak ukoliko i dalje bude osjećao tegobe. Vjerovao je da nije ništa strašno i da ga je možda samo stigao umor” – dodao je Luisov prijatelj.

Luis je poginuo 31. jula oko 4.30 sati na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada.

Policija je poslije nesreće saopštila da je Stojanović  svojim „krajslerom“ prešao u suprotnu traku i sudario se s „fordom“ mađarskih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog pravca.

U stravičnom sudaru poginuo je i vozač „forda“, mađarski državljanin Andraš Legradi (34), dok su njegova supruga i dvoje djece teže povrijeđeni. Luisovi saputnici Dragan Adamović (51), Dejan Stanković (39) i Nikola Kitanović (30) lakše su povrijeđeni.

 

Informer.ba