Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Istine o muškarcima koje se ženama neće baš svidjeti

Uprkos tomu što žene odbijaju vjerovati u neke stvari o svojim muškarcima, činjenica je da većina njih voli porniće, primjećuje druge žene i uvijek su raspoloženi za seks.

Žene su odrasle na bajkama koje su im stvorile osnovnu sliku o muškarcima. Problem je što ta slika nema puno veze sa stvarnošću, ali uprkos tome žene i dalje u nju vjeruju. Kako pojašnjava psiholog Roy Baumeister, to je vjerojatno zato što se većina žena pomalo boji suočiti s pravom istinom. No, vrijeme je za prihvatanje istine koja ipak nije toliko strašna, samo stavlja stvari u drugu perspektivu, pojašnjava Baumeister za webmd.com. Iako se muškarci u Baumeisterovu pregledu donekle generaliziraju, njegove konstatacije ipak su primijenjive na većinu.

Muškarci vole porniće

Ma koliko žene izbjegavale pogledati istini u oči, činjenica je da muškarci vole gledati porniće i da će to činiti kad god im se za to ukaže prilika. Učinit će to i kad su u posve zadovoljavajućoj vezi koja ispunjava sve njihove potrebe, a ponajviše one seksualne. Žene trebaju zapamtiti da to nema nikakve veze s njima, odnosno ne ukazuje na to da nešto nije u redu s njima. Stvar je vrlo jednostavna – muškarci vole porniće i to je to.

Muškarci gledaju druge žene

Možda vam vaš muškarac govori da ima oči samo za vas, ali činjenica je da muškarci gledaju i druge žene. I ne samo da ih gledaju, nego često imaju i seksualne misli o njima. Ženama se takva istina baš ne sviđa, ali to i dalje ne mijenja stvari. No, to nema veze s njihovim partnerkom. Muškarci su jednostavno takvi, to im je u prirodi – pogledaće gotovo svaku ženu koju sretnu.

Muškarci vole biti u blizini privlačnih žena

Žene imaju pravo kada se živciraju ako vide svoga muškarca kako prede u blizini privlačne žene. No, to živciranje neće promijeniti činjenicu da muškarci vole biti u blizini privlačnih žena. I ne samo to, muškarci si stvaraju prilike kako bi mogli biti u blizini privlačnih žena. Oni to ne rade zato što vjeruju da će im se posrećiti. Dovoljna im je samo nazočnost lijepe žene pa da se osjećaju kao da su osvojili svijet.

Muškarci su uvijek spremni za seks

Da. Znaju im se dogoditi depresivna razdoblja ili veliki problemi na poslu kada su manje zainteresirani za intimne aktivnosti, ali muškarci su uvijek spremni za seks. Žene moraju biti raspoložene za seks, ali muškarci se brzo dovode u takvo raspoloženje, čak i kad su u nekom sasvim stotom filmu. Stoga dame nemojte ustručavati inicirati seks u strahu da će vas odbiti. Neće!

Seks je muškarcima pokazatelj kvalitete veze

Ako je muškarcima dobar seks u vezi, znači da je i veza dobra. No, ako je seks loš, onda smatraju i da je veza problematična te da bi je trebalo prekinuti. Za razliku od žena, muškarcima je seks osnova poveznica. On nije nešto što dolazi kao rezultat drugih stvari poput međusobnog povjerenja i poštovanja. On je glavna stvar, njima se veza okreće uglavnom oko seksa. Upravo zbog takve razlike u shvatanjima često dolazi do nerazumijevanja između muškaraca i žena u pogledu veza.

 

Tportal/Informer.ba