Izdvojeno Jet set Showbiz

J.Lo ostavila supruga jer je control freak

Vijest da se Jennifer Lopez i Marc Anthony rastaju iznenadila je javnost, no ne i ljude bliske popularnoj pjevačici. Naime, njezin stilist Phillip Bloch za strane je medije otkrio kako je raspad njihova braka bio za očekivati.

Slavni je par prošlog petka objavio da se rastaje nakon sedam godina braka; ‘Odlučili smo okončati naš brak. Bila je to teška odluka. Ovo je razdoblje jako teško za nas, stoga vas molimo za privatnost‘.

Tu je vijest potvrdio i sam Marc na svojem koncertu u Bogoti.

‘Šuška se da sam opet slobodan. Zato ću slijedeću pjesmu posvetiti vama‘, rekao je Anthony i izveo pjesmu No Hay Nadie Como Ella (Nijedna nije poput nje), koju je inače uvijek na koncertima posvećivao svojoj supruzi.

Da se par nije rastao u najboljim odnosima, Marc je pokazao kada je izvodeći pjesmu Valio La Pena izostavio stihove volim te Lola.

‘Uvijek je te stihove posvetio Jennifer. Ali sada ih je preskočio‘, napisala je novinarka časopisa Life & Style.

Lopez i Anthony navodno su na ratnoj nozi jer se ne mogu složiti oko toga tko bi od njih dvoje trebao izaći iz televizijskog talent showa Q’Viva! The Chosen, a šuška se da će to biti nježnija polovica sada već bivšeg para.

No, njihovi su problemi u braku počelu puno ranije, kada je majka slavne pjevačice preselila u njihov dom na Long Islandu, kako bi pomogla brinuti se o njihovim blizancima, Maxu i Emmi.

‘Veliki sukob u braku izbio je kada je Jennifer saznala da Marc ima milione neplaćenih poreza na Long Islandu. Osim toga neprestano su se prepirali oko toga gdje će stanovati. Kako je J.Lo gradila karijeru u Hollywoodu željela je stanovati u njihovom zajedničkom stanu u Malibuu, a Marc je volio New York. Jennifer se ipak preselila u New York kako bi spasila svoj brak, ali to joj nije uspjelo ‘, otkrio je veliki Marcov prijatelj, redatelj Ed Mayer.

Ni Jenniferina stilist Phillipa Blocha nije iznenadio njihov razvod.

Razvod Jennifer i Marca nimalo ne čudi. Marc je pravi control freak. Na početku je to odgovaralo Jennifer jer je uvijek bio uz nju, a i ljubav je bila snažna’, rekao je Phillip Bloch za The Mail, nadodavši kako J.Lo i Marc već dulje vrijeme imaju problema u braku.

Samo tri godine nakon vjenčanja počeli su se udaljavati. Jedino što ih je držalo zajedno bila su djeca, no nakon nekog vremena, čini se, ni oni više nisu bili razlog za ostanak u braku.

 

Net.hr/Informer.ba