Izdvojeno Jet set Showbiz

J.Lo tuži bivšeg vozača zbog ucjene za skoro 16 miliona eura

Jennifer Lopez tužit će svog bivšeg vozača zbog ucjene. Naime, nekadašnji radnik  koji je pjevačicu vozio po turnejama i koncertima svoje je usluge odlučio unovčiti te je od bivše šefice zatražio 2,3 miliona eura. Ako mu ne isplati zatraženi iznos, Hakob Manoukian zaprijetio je da će u javnost iznijeti sve detalje sa “stražnjeg sjedišta svog auta”.

– “Odjednom je postao željan kontrole i vlasti. Na svoju je ruku počeo nadgledati moje zaštitare i govoriti ko će štA raditi. Za te poslove tražio je više novca, a ja mu nisam htjela dati jer je bio zaposlen samo kao vozač. Tad su počele prijetnje” – tvrdi pjevačica.

Svog bivšeg pomagača sad tuži i od njega potražuje 16 miliona eura odštete. Navlačenje po sudu za latino divu još je jedna u nizu neugodnosti s kojima se trenutačno susreće. Naime, ovih dana i njezina je veza na klimavim nogama, 43-godišnjakinja intenzivno razmišlja o prekidu sa svojim izabranikom, plesačem Casperom Smartom.
– “Osjeća se kao njegova dadilja, a ne kao partnerica. Nije joj ugodno s njim. Ipak je 19 godina mlađi i nezreo” – kazao je izvor blizak paru.

24sata/Informer.ba