Jet set Showbiz

Jane Fonda: “I u 73. godini života imam redovan seks”

Jane Fonda, glumica, pisac, nekada fitnes instruktor i manekenka, ima 73 godine i redovan seks. Ona kaže da je to sasvim normalno i u svojoj novoj knjizi daje savjete vršnjacima kako da i oni uživaju u životu, prije svega u krevetu.

U svojoj novoj biografiji “Prime Time”,u tri poglavlja je posvetila svom seksualnom životu i objašnjenjima kako da strast ne izblijedi sa godinama.

Moj cilje nije da nekoga šokiram, ali ni da čitaoce ostavim ravnodušnim. Želim da objasnim čitaocima mojih godina da nikada nije kasno za uživanja svake vrste, pa tako ni za seks“, rekla je za magazi The Time dvostruka oskarovka.

Seks u osmoj deceniji života je tabu tema. Ja nisam uspjela da pronađem knjigu koja govori o svemu – od psihologije do implantata za penis. Zbog toga sam odlučila da sama pišem i to iskreno. Ja sam još seksualno aktivna”.

Ona objašnjava da je normalno da se u njenim godinama dosta toga promjeni, ali da strast ne mora da se ugasi, i da to nikako ne bismo smjeli da dopustimo.

Ja čak i svoju dobru liniju održavam, između ostalog, aktivnom seksualnim životom. A samo jednim pogledom na bilo koji penzionerski par mogu da vam kažem da li im u krevetu cvjetaju ruže ili ne”, kaže Jane Fonda i dodaje:

Stariji ljudi nisu lijepi, ali mogu da zrače pozitivnom energijom ako imaju dobar seks”.
JaneFonda se udavala tri puta, ima dvoje djece, a sada je u vezi sa muzičkim producentom Richardom Periem koji ima 69 godina.

 

Mondo/Informer.ba