Izdvojeno Jet set Showbiz

Jelena Karleuša počinje se baviti politikom

Jelena Karleuša koja je nedavno objavila svoj singl Nova religija, puni klubove na svojoj ljetnjoj turneji i poručuje da na jesen ulazi u politiku!

Ovo ljeto je izgleda u znaku JK. Njeni uvijek provokativni nastupi su obilježili ovu sezonu, ali ona nema namjeru da prestane. Nakon kostima paukove mreže,simuliranja seksa na sceni i zapaljivog nastupa u Budvi, ona je uradila set provokativnih fotografija.

U intervju za Kurir, rekla je da se veoma raduje što se njenim fanovima dopadaju njene nove fotografije.

Na pitanje kako se njen Duško može skoncentrisati na utakmice kada je vidi u ovakvom izdanju, Jelena je kroz smijeh rekla:

Duško bi non-stop da trenira sa mnom! Otkriću vam jednu tajnu, svaki centimetar mog tijela uvijek miriše na kokos i vanilu. Interesantna preporuka svim damama za uzbudljiv seksualni život“!

Mala od skandala je najavila da od septembra ulazi u politiku. Takođe, rekla je da će se aktivno baviti pisanjem.

Pored muzike, sebe u budućnosti vidim kao nekog ko će se lavovski zalagati za ljudska prava, bolju socijalnu situaciju u regionu i podizanje kolektivne svijesti. Ali da ne dužim sad, gledajte moje slike i uživajte u vrelom ljetu. A od jeseni oštrim i jezik i pero“, dodala je Jelena Karleuša.

 

Kurir/Informer.ba