Izdvojeno Jet set Showbiz

Jelena Rozga: Moj dečko je dosta mlađi od mene

Jelena Rozga ove je godine dostigla vrhunac muzičke karijere, ali i sreće u privatnom životu. Posljednjih je mjeseci sretno zaljubljena, a u petnaest godina estradne karijere Jelena nikad nije tako blistala, piše Gloria.

Osjeća li se vaš dečko u svemu tome zanemaren?

”Ovo ljeto nisam mu bila baš najbolje društvo. Često smo bili razdvojeni, a i u one rijetke zajedničke trenutke unijela sam svoj stres. Kad sam nervozna, prilično sam nezgodna” – planem na sitnicu i vičem. Naravno, tada uvijek nagrabuse oni najbliži – u mom slučaju su to dečko ili mama, ovisi tko me prvi dobije na mobitel. No, sada bi sve trebalo doći na svoje”.

Čime vas je dečko osvojio?

”Pažnjom i ljubaznošću. Znali smo se duže vrijeme, a ove godine nam se dogodila ljubav. Ljubav se desi kad joj se najmanje nadaš, a godine tu nisu bitne. Bilo da je mlađi ili stariji, a moj je dečko dosta mlađi od mene, u ljubavnoj vezi je važno da postoji razumijevanje i strast”.

Dakle, vaša sklonost prema mlađim muškarcima je razlog što se pričalo da je vaš tajanstveni mladić – 11 godina mlađi Ivan Huljić, sin Tončija Huljića?

”Ne znam što je razlog, ali nije riječ o Ivanu. Pričalo se i pisalo svašta, u medijima su me povezivali s mnogima, i svaki put su me ti tračevi jednako pogodili. Na tako nešto se nikad neću naviknuti’‘.

 

Informer.ba