Izdvojeno Jet set Showbiz

Jennifer umjesto zaručničkog prstena dobila torbicu

Jennifer Aniston nadala se kako će ove godine pod borom naći zaručnički prsten. Uvjerena u to, svoje želje je podijelila i s prijateljima, no dočekalo ju je razočaranje.

Bila je spremna na zaruke‘, ispričao je američkim medijima izvor blizak glumici. No umjesto zaručničkog prstena dobila je večernju torbicu! ‘Jennifer je razočarana. Zbog takvog poklona čak se i posvađala s Justinom na nekoliko dana‘, rekao je prijatelj glumice.

Kako pišu američki mediji, Justinu se nije svidio način na koji je glumica reagovala kad joj je poklonio torbicu a ne prsten! Odlučio je malo razbistriti misli i otišao je kod prijatelja.

Nakon što joj je propao brak s Brad Pittom, koji ju je ostavio zbog glumice Angeline Jolie, Jennifer Aniston u potrazi je za srodnom dušom, no često zna tražiti previše pa na kraju ostane sama.

Prijatelji glumice boje se da se isto ne dogodi i s Justinom. ‘Jen previše ulaže u vezu i očekuje da se i Justin veže, ali treba biti oprezna jer bi i on mogao otići. Jen ne želi dečka nego muža‘, zaključili su.

Jennifer i Justin brzo su izgladili ovaj nesporazum, a viđeni su i na jednom skijalištu u Coloradu. Možda upravo tamo Jen dobije svoj dugoočekivani prsten, piše Dnevnik.hr

 

Informer.ba