Film Izdvojeno Showbiz

Johnny Depp: ‘Izgradio sam karijeru na 20 godina neuspjeha’

Glumac Johnny Depp i nakon više od 20 godina uspješne karijere osjeća se pomalo neugodno zbog svoje slave. ‘Nešto nije uredu s ljudima koji se naviknu na slavu‘, izjavio je Johnny Depp.

Johnny Depp je od 80-ih godina do danas ostao u samom vrhu glumačke elite, nekada je bio sklon aferama i javnim ispadima, ali otkada je s francuskom pjevačicom Vanessom Paradis dobio dvoje djece, potpuno se smirio. ‘Ne želim da me djeca doživljavaju kao zvijezdu već kao oca‘, objasnio je Depp u intervjuu za CNN.

Depp je otkrio da su ga na snimanju prvog dijela ‘Pirata s Kariba’ htjeli otpustiti jer nisu razumjeli smušenog kapetana Jack Sparrow, no ipak je postao jedan od najpopularnijih Disneyevih likova.

‘Nisu razumjeli što radim. Disney se bojao da gledatelji neće razumjeti što Jack Sparrow govori‘, kaže Johnny. ‘Volio bih još istražiti lik Sparrowa jer je tako zabavan‘, dodao je. Iako su iza njega filmski hitovi kao što su ‘Donnie Brasco’ i ‘Sleepy Hollow’, Depp misli da je izgradio karijeru na 20 godina neuspjeha.

Jedan čovjek s kojim sam radio prije puno godina mi je rekao ‘Znaš, novac ne mijenja ljude, on ih razotkriva‘. Ista stvar je i sa uspjehom’, zaključuje Depp u intervjuu za CNN.

 

Dnevnik.hr/Informer.ba