Izdvojeno Jet set Showbiz

Johnny Depp poželio sreću bivšoj, Vanessa u vezi sa milionerom

Nakon kraha 14-godišnje veze s Johnnyjem Deppom (49), glumica je pronašla novu ljubav. Francuskog milionera Guyja Davida Gharbija, Vanessa Paradis (39) upoznala je u maju tokom leta iz Los Angelesa u Pariz.

Prohodali su nakon što su ovo ljeto neko vrijeme proveli zajedno.
Vezano

Guy-David Gharbi vlasnik je tvrtke Usinedeco, koju nazivaju francuska IKEA.

Razlaz je bio težak za Johnnyja i za Vanessu. Najvažnije im je da ostanu u dobrim odnosima zbog djece koja su im prioritet. Vanessa i Guy-David zbližili su se u posljednjih nekoliko mjeseci i iako su odlučili ići polako, u vezi su. Guy-David jasno je dao do znanja kakvi su njegovi osjećaji prema Vanessi i rekao joj je da će joj dati vremena koliko god joj treba – otkrio je izvor.

Dodaje da par vrijeme provodi na romantičnim večerama u Parizu.

Guy-David je ponovno vratio osmijeh na njezino lice, izgleda mlađe i počela je ponovno pjevati i pisati pjesme – otkrio je izvor.

Rekao je kako je Johnny bivšoj nakon prekida dao pristup kući na jugu Francuske i rekao da će to uvijek biti njezin dom.

Guy-David i ona odsjeli su u njoj prije obiteljskog izleta na jahti u Saint-Tropezu. Johnny je dobar i emocionalno razvijen čovjek i sve što joj sada želi je da bude sretna – otrkrio je izvor.

24sata.hr/Informer.ba