Izdvojeno Muzika Showbiz

Josipa Lisac traži sobu za pokojnika!

Josipa Lisac, jedna od najvećih muzičkih zvijezda bivše Jugoslavije, krajem marta ponovo će nastupiti pred beogradskom publikom, a koncert će, kao i obično, posvetiti Karlu Metikošu. Međutim, ono što se malo zna, jeste da ona na gostovanjima rezerviše jednu sobu za sebe, a jednu za urnu svog nevjenčanog supruga, koji je preminuo prije 20 godina!

”Tačno je da gospođa Lisac obično ima takve zahtjeve i naravno da joj se izlazi u susre”t – potvrdio je za Kurir jedan od producenata kompanije „Line up“, koja je organizovala njen posljednji koncert u Beogradu, u oktobru 2009. godine.

Pošto ona ponovo gostuje u srpskoj prestonici, tako se i njeni zahtjevi ponavljaju. U hotelu „In“ već su rezervisane dvije sobe za mart, baš kao što je bio slučaj i prije nekoliko dana, prilikom Josipinog dolaska na dogovore o koncertu, saznaje Kurir.

U hotelu nisu željeli da potvrde sve ovo, ali ni da demantuju, pod izgovorom da su „sve informacije o gostima maksimalno zaštićene“.

Nastup organizuje agencija „Lupa promotion“, koja očekuje da će ulaznice biti rasprodate, ali detalje ne otkriva.

”Ne mogu da govorim ništa o zahtjevima gospođe Lisac, jer se to kosi s politikom naše agencije” – naglasio je producent Marko Lazić.

Informer.ba