Izdvojeno Jet set Showbiz

Jovana i Željko se vjenčali na Maldivima!

Željko Joksimović i Jovana Janković vjenčali su se juče u podne na Maldivima. Godinu dana nakon vjeridbe i tri i po godine od početka ljubavne veze, popularni pjevač i lijepa voditeljka zakleli su se na vječnu ljubav na jednom od najegzotičnijih mjesta na planeti.

Na ljetovanje su otputovali sami i u tajnosti obavili čin vjenčanja po lokalnim običajima. Njihovi prijatelji kažu da su time željeli da izbjegnu medijsku halabuku, ali i da sebi prirede događaj koji će zauvijek ostati u sjećanju i koji će jednoga dana moći da prepričavaju svojim unucima.

”Za desetak dana će se vratiti u Srbiju i tada će zakazati crkveno vjenčanje i svadbeno veselje. Ukoliko papir sa Maldiva ne budu priznali u našoj opštini, ponovo će se i građanski vjenčati” – priča njihov prijatelj.

 Jovana želi bebu

Prije odlaska na Maldive Jovana se povjerila kolegama sa televizije. Lijepa voditeljka je rekla da je veoma uzbuđena i da jedva čeka da ona i Željko dobiju bebu.

On kaže da će Željkov kum na svadbi u Srbiji biti Bane Obradović, menadžer, a Jovanin Srđan Predojević, voditelj Jutarnjeg programa TV “Pink”.

”Ma, sve su nas iznenadili! Mada, od njih čovjek svašta može da očekuje. Ne bi me iznenadilo da nakon ovoga odu u Las Vegas da se i tamo još jednom vjenčaju” – kaže sagovornik.

Ovo je Jovani prvi, a Željku drugi brak. Sa prvom suprugom Vesnom ima kćerku Minu.

Slavni kantautor i voditeljka upoznali su se 2008. godine kao voditelji Evrovizije u Beogradu. Kako su kasnije sami priznali, među njima je u prvo vrijeme postojala netrpeljivost, koju je veoma brzo zamjenila jaka zaljubljenost.

Budući da su tada oboje bili u dugim vezama, neko vrijeme su se opirali osjećanjima. Ali bezuspješno. Ubrzo su raskinuli sa prethodnim partnerima i krajem ljeta 2008. priznali javno da su u ljubavnoj vezi. Počeli su zajedno da žive, a prošle godine na Dan zaljubljenih Željko je na romantičnoj večeri zaprosio Jovanu.

Nakon mjesec dana vjerenici su se posvađali i raskinuli, ali im je razdvojenost pomogla da shvate koliko se u stvari vole i da su rođeni jedno za drugo.

Jučerašnje vjenčanje na Maldivima prava je potvrda velike ljubavi.

 

Blic/Informer.ba