Lifestyle Showbiz

Kako da ga dovedete do vrhunca uzbuđenja u krevetu

Iako će se gotovo svi muškarci složiti da je dobar baš svaki seks, to ipak ne znači da nemaju omiljene poze i tehnike u krevetu. Dakle, počnite oralnom stimulacijom, pustite ga da uživa gledajući vas kako se dodirujte i uslijediće fantastičan seks.

DAJTE MU DA GLEDA

Muškarci su vizuelni tipovi i veoma će se uzbuditi ako mu dopustite da vas gleda. Nevjerovatno ih pali da gledaju ženu koja doživljava vrhunac. Obratite pažnju na to kako se krećete i uzdišete, kako biste ga što više uzbudili.

Mnoge žene se dodiruju kako bi tokom odnosa doživjele orgazam, ali malo ih zna da to itekako uzbuđuje muškarca. Zašto to ne biste probali? Obucite samo usku seksi majicu ili grudnjak, obujte visoke potpetice, legnite na leđa, raširite noge i počnite da se dodirujete po intimnim dijelovima, a on neka gleda. Kad se žena dodiruje i gleda svog muškarca ravno u oči, s njim dijeli trenutak rezervisan samo za njega.

SEKS ZAPOČNITE ORALNIM ZADOVOLJAVANJEM

Kada vam se učini da baš i nije raspoložen za seks, vrijeme je da posegnete za isprobanom tehnikom koja će uzbuditi i najnevoljnijeg muškarca. Uhvatite njegov penis u jednu ruku, a ustima prelazite preko glavića do sredine penisa. Nakon što se ukruti, pređite na simultanu ručnu i oralnu stimulaciju.

Međutim, i tu možete uvesti novitete. Naime, većina žena partnera uvijek zadovoljava na isti način. Promjenite tehniku i jezikom, recimo, napravite krug oko penisa. Njegova reakcija mogla bi i na vas djelovati inspirativno. Ženama je uzbudljivo kada znaju da svog muškarca mogu imati kad god hoće i gdje god žele, a oralni seks je muškarcima toliko drag da su nakon njega spremni sve da učine za svoju partnerku.

UZMITE STVAR U SVOJE RUKE

Priuštite mu zadovoljstvo kakvo nikad prije nije doživio. Namažite ruke lubrikantom i uzmite njegov penis, no ne prejako, kako mu ne biste zaustavili cirkulaciju. Pomjerajte ruke gore-dole, u laganom spiralnom pokretu. Kada je već u erekciji, uhvatite njegov polni organ s obje ruke, stiskajte i opuštajte u intervalima od jedne sekunde, spuštajući ruke od vrha prema dnu. Znati priuštiti dragom takvo zadovoljstvo može pomoći u trenucima kada sami niste raspoloženi za seks.

ZAUZMITE DOMINANTNU POZU

Muškarci vole kada se žena ponekad u krevetu postavi superiorno. Osim što je mogu gledati, ona je ta koja kontroliše situaciju, pa nikad ne znaju što će slijedeće učiniti. U svakom slučaju, veoma ih pali kad žena radi kružne pokrete, a ne kada samo ide gore-dole. Na taj način i žene mogu lakše pronaći G tačku. Njihovo uzbuđenje utiče na muškarca, koji se onda još više napali.

“DOGGY” STIL

Žena koja se postavi četvoronoške i nudi im se otpozadi slika je koja vjerovatno najviše pali većinu muškaraca. U toj pozi muškarac lakše prodire u svoju partnerku i on je taj koji kontroliše situaciju. Naravno, na taj način ima osjećaj i da mu je penis duži. Uz sve to, ima i odličan pogled na guzu, što je dovoljno da se uzbudi. Muškarci naprosto vole da gledaju. Žene u toj poziciji imaju više samopouzdanja jer im se, nakon što podignu guzu, manje vidi celulit, piše Žena – Blic.

 

Informer.ba

 

Informer.ba