Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Kako da ga otjerate od sebe

Muškarci (dobro, većina muškaraca) voli žene. Ali ti isti muškarci (opet, većina) smatra da bi svijet bio beskrajno bolje mjesto da žene (to jest, neke žene) prestanu da stvaraju neke veoma neprijatne situacije. Pročitajte šta je ono što muškarci mrze kod žena!

O čemu pričaju srećni parovi?

ŠMINKA JE SAVRŠENI IZUM: Pa baš i nije, posebno ako je ima dosta na licu – to je ono što će vam reći većina momaka. Lice, bez obzira koliko lijepo, može da izgleda vrlo vještački ako je malterisano teškom šminkom. Žene koje stalno dotjeruju šminku i koje ne smiješ da poljubiš jer će da ostane više karmina na tebi nego na njoj su još napornije.

HAJDE DA RAZGOVARAMO: Koliko bi trebalo da jedan par razgovara? Ova dilema se javlja posebno zahvaljujući nekim ženama koje stalno iznova ponavljaju iste stvari. Nije važno da li je ono što pričaju relevantno i dopadljivo ili nije. Važno je da se pokvarena ploča smuči svakom, posebno ako zahtjeva nepodijeljenu pažnju za vrijeme monologa koji traje u nedogled.

PREVIŠE PROBLEMA: Neke žene kao da preživljavaju sve probleme u svijetu, a neprekidno kukanje je ono što neminovno slijedi. Ako momak ne reaguje – ili reaguje ali neadekvatno iz čiste dosade – to samo vodi do zvocanja kako je neuviđavan. Što se tiče muškaraca, njima je takvo ponašanje veoma teško za podnijeti. Negativnost će ga navesti da potraži sreću u zagrljaju neke nove djevojke sa manje problema nego što ih vi imate. I to sa pravom.

IZVINI ŠTO TE PREKIDAM, ALI…: Kada se muškarac zainteresuje za nešto – kao što je gledanje utakmice, filma ili se zablene u igricu – važno je da ih ostavite na miru. Ako je žena uviđavna i dovoljno pametna da mu dopusti njegovu kvotu zabave, biće nevjerovatno srećna i zadovoljna kada se skoncentriše samo na nju. Ali većina žena će maznim ili odsječnim glasom sjesti pored njih i reći: “Prestani da gledaš utakmicu. Provedi vrijeme sa mnom!” Muškarci to mrze! čak i ako se osmjehnu i pristanu, to je samo zato što nemaju izbora. Za sad.

Smedia/Informer.ba