Lifestyle Showbiz

Kako ga natjerati da učini ono što želite

Veze između žena i muškaraca često se zakomplikuju i oko najmanjih dilema zbog različitih pristupa i želja. Kako ga shvatiti i učiniti život ljepšim i lakšim? Evo nekoliko ideja…

On ne shvata neke stvari ili ih redovno zaboravlja makar ste već toliko puta pričali o tome? Lovepanky magazin za žene ima svoje viđenje zašto su muškarci s Marsa, a žene s Venere i kako ih lakše pročitati, posebno kada su seks i veze u pitanju.

Žene uglavnom muškarce žele promijeniti i modelirati tako da budu onakvi kakvima su ih oduvijek zamišljale. No, budući da je to nemoguća misija, probajte s ovih nekoliko savjeta i olakšajte život i sebi i njemu.

Dragi, danas si tako…

Muškarci vole komplimente i kada mu ih udijelite, nećete pogriješiti. Dok će žena svaki kompliment uzeti s rezervom i dobro promisliti da li je realan ili istinit, muškarci neće puno razmišljati o tome već će biti zahvalni i zadovoljni. Taj mali gest namamiće mu smiješak na lice i probuditi pozitivnu vibraciju kad vas se sjeti.

Mali primjer za korištenje komplimenta u svoju korist je kako ga natjerati u teretanu. U zadnje se vrijeme malo opustio i znate da bi uz odlazak u teretanu brzo bio u formi. Pohvalite njegova krasna široka ramena i usput recite da bi par odlazaka u teretanu brzo poravnalo pivski trbuščić.

Impresionirajte ga

Možda se čini smiješno, ali iako su svjesni da ih pokušavate impresionirati, odgovara im pažnja. Malo flerta i zavodljivi osmijeh uljepšat će mu dan, a zatim će vam dati do znanja da ste najljepša na svijetu. Dakle, ako trebate neku uslugu od njega koja će mu teško pasti, malo se poigrajte i olakšajte mu odluku.

Muškarci su zaštitnici

Oduvijek su se smatrali lovcima i zaštitnicima pa mu pokažite da to znate i sva su vam vrata odmah otvorena. Osim toga, muškarci vole ugađati ženama koje su oduvijek smatrali nježnijima i osjetljivijima. Dopustite mu da vas zaštiti ili pomogne oko nečega i biće vam zahvalan što mu osiguravate da se osjeća poput pravog muškarca.

Ti si super, ali ja sam bolji

Moderni će muškarac reći da nema problema ako je okružen moćnim i uspješnim ženama koje tresu njegov svijet, ali to nije istina.

Naučili su biti dominantni – oni koji donose hljeb na sto i prehranjuju porodicu, a odjednom njihova žena zarađuje više ili je kupila zajednički stan? Taj scenarij nikako im se ne sviđa i osjećaju se poraženo. Često su to razlozi zašto postaju nevjerni jer tako grade samopouzdanje i vraćaju moć. Zato nikako nije pametno partneru nabijati na nos da pridonosite više u kuću ili slučajno to isticati u društvu.

A kada nisu dovoljno snažni?

Iako su zaštitnici i lovci, emocionalna strana im nije tako jaka. Imaju veliki ego, ali lako ga je povrijediti. Još je veći problem što ćete poslije dugo ulagati da se taj ego vrati i opet bude snažan i sposoban kao prije. Zbog ružnih iskustava u nekim prijašnjim vezama i straha od ponovnog poniženja, svaki će muškarac biti jako oprezan i zatvoren. Muškarci su poput djece i treba im nježnost, pažnja i brižnost da bi se osjećali sigurno u vezi.

Ne vole previše analizirati svoje, a pogotovo tuđe osjećaje. Naravno, smatraju da su to sposobni izvrsno odraditi kad god zatreba. No u praksi je to sasvim druga priča. Teško ćete zadobiti njegovu pažnju oko većine svojih dilema jer njemu su stvari u životu poprilično jednostavne i ne treba se tri dana razglabati o novom dečku najbolje prijateljice koji vodi sumnjivu firmu. Ako je nešto hitno i mislite da vam treba njegova pomoć, probajte razgovarati s njim u maloj crnoj haljinici.

Staromodni su, ali to ne priznaju

Često će reći da im ne smeta kada žena učini prvi korak, ali podsvjesno ne cijene dame koje takve stvari uzimaju u svoje ruke. Jednostavno misle da su predostupne i svako ih može imati. Stoga na snazi ostaje staro pravilo da je igra zavodnika njima draža od moderne žene koja zna što hoće.

Tportal/Informer.ba