Lifestyle Showbiz

Kako izgleda seksualni život žena?

Istraživanje kanadskog internet portala nowtoronto.com otkriva da se seksualni život žena temelji uglavnom na spontanom seksu. Naime, više od polovine ispitanica svoj trenutni seksualni život opisalo je kao spontani, a oko 20 odsto njih čini to prema rasporedu.

Žene koje trenutni seksualni život opisuju kao spontani ističu da se dešava da imaju i više nego redovne seksualne odnose tokom tri nedjelje nakon čega nastupi razdoblje u kom skoro da apstiniraju.

Više od pola ispitanica navodi i da je znalo da zakasni na posao zbog seksa. Nadređenima su navodile netačne razloge kašnjenja, a samo pet odsto žena bilo je dovoljno hrabro da šefu kaže istinit razlog kašnjenja na posao.

Nadalje, 30 odsto žena priznalo je i da je ponekad dolazilo do prekida seksa jer je partner morao da se javi na telefon ili odgovori na poruku. Ali, to nije bio razlog da se ne vrate slatkim užicima.

U istraživanju je učestvovalo više od hiljadu ispitanika, a 56 odsto su bile žene. Kanadski stručnjaci su rekli da rezultati istraživanja nisu iznenađujući te da je zapravo vrlo slična situacija i kod muškaraca, posebno kada je riječ o spontanom seksu, prenosi Blic.

 

Informer.ba