Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Kako se ponašati nakon prerane ejakulacije?

Prerana ejakulacija događa se i najboljima.Na primjer, u krevetu ste sa svojom voljenom i odlično vam je, ali na samom kraju uprskate preranom ejakulacijom. Dok vas draga ljutito gleda, imate doslovno dvije sekunde za reagovanje. Šta učiniti?

Smijte se sami sebi

Sasvim je prirodno neugodnu situaciju pokušati okrenuti na smijeh. Stoga, odmorite se malo, dobro se nasmijte i onda pokušajte ponovno. Ako vaša draga u tome ne vidi ništa smiješno, preostaju vam dvije mogućnosti: potrudite se odvući njezinu pažnju ili pronađite djevojku koja nije toliko mrzovoljna.

Izvinite se

Naravno da se uvijek možete izvinuti. Doduše, tek kratko “oprosti” sasvim je dovoljno djevojci koja vas voli. Nemojte razglabati o svom “problemu”, jedino vam treba biti žao što nju niste zadovoljili.

Nemojte se duriti

Odrasli muškarci se ne bi smjeli duriti. Durenje zapravo nije dobrodošlo ni u jednoj situaciji, posebice onoj kada prerano ejakulirate. Budite muško, podignite glavu i pokušajte je ponovno zadovoljiti. Zapamtite, ukoliko se ponašate kao nadureni dvogodišnjak, to vam neće pomoći da vam pruži drugu šansu. A ako joj još date do znanja da je vaša prerana ejakulacija zapravo njezina greška, možete je zaboraviti.

Nemojte paničariti

Nemojte se uspaničariti i napustiti sobu srameći se. Ostanite mirni i pokušajte se ponašati kao da prerana ejakulacija nije ništa strašno. Ako pobjegnete u kupaonicu, ona će i dalje ležati u sobi kad se vratite. Takvo će ponašanje samo pospješiti ionako neugodnu situaciju.

Nemojte joj objašnjavati

“Ovo mi se zaista nikada nije dogodilo”, to vam nikako ne smije izletjeti. Uprkos nastojanju da je uvjerite kako vam je ovo prvi put da ste prerano došli do vrhunca, ona vam sigurno neće povjerovati. Vjerovali ili ne, žene su svjesne toga da se muškarcima prerana ejakulacija događa često. Ne treba im objašnjenje!

Nemojte glumiti da se nije dogodilo

Glumiti orgazam je jedna stvar, ali glumiti da niste imali orgazam je zasigurno puno, puno teže. Osim toga, nakon ejakulacije postoji i dokaz koji je nemoguće sakriti. Stoga, nemojte se praviti da se nije dogodilo.

Odvratite joj pažnju

Najbolja moguća reakcija nakon prerane ejakulacije je da se fokusirate na njezin užitak. Odvucite joj pažnju od onog što se upravo dogodilo. Ako koristite usta, ruke ili seksi igračke, nema šanse da vam zamjeri što ste prerano ejakulirali.

Pokušajte opet, opet i opet…

Situaciju možete uvijek spasiti tako da se saberete i krenete ispočetka. Ako je ne uspijete zadovoljiti te iste noći, rano ujutro probudite je poljupcima i priuštite joj užitak od kojeg će sva protrnuti.

 

Hot.hr/Informer.ba