Izdvojeno Jet set Showbiz

Kako se Severinin vjerenik i ”kralj bakra” vinuo među najbogatije u Evropi!

Novinari hrvatskog Globusa istražili kako se srpski „kralj bakra“ Milan Popović, momak iz Pančeva, vinuo među najbogatije u Evropi.

Svi ga zovu „kralj bakra“, a niko ne zna šta i s kim radi Milan Popović, koji je u javnosti počeo da se pominje tek kad je počeo da se zabavlja s pjevačicom Severinom Vučković. Da li je Milan pravi ili lažni kralj, istražili su novinari zagrebačkog nedjeljnika Globus, a prenosi Kurir.

Na internet stranici Popovićeve firme „Amalko grup“ našli su tek oskudne podatke – da je specijalizovana za trgovinu robe između Rusije i ostatka svijeta. Krenulo se redom: u posjetu Milanovoj majci Radi, kod bivših komšija u Pančevu, na salaš koji je „kralj bakra“ kupio u Čeneju, raspitivalo se kod lokalnih naftaša…

Milanova majka Rada živi u kiparskom gradu Limasolu, u stanu u kom je, kako kaže, Milan započeo biznis.

”Tu nas je živjelo sedmoro, svi smo radili za Milana. Brat (Slobodan) mu i danas vodi knjigovodstvo, i moj brat je radio za njega, a i ja primam platu’‘ – rekla je mama Rada, objašnjavajući da sada ne zna čime joj se sve sin bavi „jer bi joj trebalo jedan cjeli dan da joj sve prepriča“.

Današnjeg „kralja bakra“ majka sredinom osamdesetih nije imala od čega da školuje. Zato je Milan nakon vojske 1986. godine otišao u posjetu sada pokojnom ocu Aleksandru, u Švajcarsku, i sam se školovao radeći na prevozu ski-opreme. O počecima Milanovog biznisa njegova majka kaže:

”Prodavao je čak i prirodnu kozmetiku u Americi i Kanadi. Pokušavao je s tim i na Kipru, ali nije išlo’‘.

U Srbiji Milan Popović je sarađivao sa biznismenom Zoranom Drakulićem, vodio se i kao suvlasnik livnice u Sevojnu, ali Drakulić je na poziv hrvatskog nedjeljnika bio izričit: „Neću o njemu“.

Popovićeva majka tvrdi da se njen sin u tom poslu razočarao:

”Pošalje im novac za radnike, njih ne plate, a novac se potroši. Mislim da u Srbiji više ništa ne radi’‘.

Ono o čemu majka nikako ne želi da priča, jesu sinovljeve egzibicije avionom.

”Tražio je još kao klinac da ga upišem u pilotsku školu” – kaže Rada, dodajući da ona u taj avion nije sjela. Boji se.

Vračara postoji, Srpkinja je!

O vračari, za koju su mediji pisali da je kralj bakra u svemu sluša, Milanova majka Rada kaže:

”Ima tu jedna žena na Kipru, Srpkinja, koja mu je dolazila, pa su nešto računali, pratili astrologiju. Pitao me je da li da i meni napravi kartu, ali nisam htjela. Više se ne viđaju. Nije da sluša savjete vračare, ali voli da uređuje stanove u skladu s feng šui ravnotežom, pazi na podzemne vode’‘.

Severina misli da nosi sina

Mama Rada je oduševljena budućom snajkom Severinom Vučković:

”Ne želim da ureknem, ali zasad se sjajno slažu. Čini mi se da su se baš našli. Šta će mu neka koja sjedi kući? Pa ni njega nikad nema, stalno radi. Oboje imaju karijeru, izgrađeni su ljudi, sad mogu uživati”.

Seve joj se, kaže, otkako je trudna, često javi:

”Rekla mi je da misli da je sin. Brinu je godine. Ali, rekla sam joj da ne brine, jer je medicina napredovala”.

Bio je faca i kao klinac

U nekadašnjem soliteru, u Savskoj 55 u Pančevu, gde je „kralj bakra“ odrastao, sjećaju se bivših komšija Popovića, koji ne dolaze, ali stan od 60 kvadrata u kom su živjeli nisu prodali.

”Milan je i kao klinac bio faca… Sve curice u zgradi bile su zaljubljene u njega. Odlično se drži, iako ima godina, a žena mu je Severina’‘ – prokomentarisao je jedan mlađi komšija, prenos S media.

 

Informer.ba