Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Kako znati je li on onaj pravi

Ako želite otkriti je li on onaj pravi za vas, obratite pažnju na to kako se ponaša prema vama. Donosimo vam nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći u tome.

Već ste neko vrijeme u lijepoj ljubavnoj vezi i počeli ste se pitati je li on onaj pravi. Nije lako odgovoriti na to pitanje, posebno kad ste zaslijepljeni emocijama i mislima o vječnoj ljubavi te kada kroz ružičaste naočale vidite samo njegove vrline i nijednu manu, piše Text in the City. No, donosimo vam 12 znakova koji vam mogu pomoći da ipak malo jasnije promotrite potencijalnu ljubav svoga života.

Ima razumijevanja za vas

On se uvijek trudi vidjeti stvari i iz vaše perspektive. To znači da ima iskrenu želju smiriti vas u vašim teškim trenucima iako vas je već sto puta vidio kako plačete i histerišete.

Ne boji se reći ‘volim te’

Te dvije magične riječi za mnoge su muškarce vrlo problematične za izreći na glas. Ako vaš muškarac to čini, smatrajte se sretnicom.

Ljubav u djelima, a ne riječima

Mnogim muškarcima vrlo je teško verbalno izraziti emocije. Većina njih ljubav radije pokazuje djelima. Ako vam zna skuhati večeru, odvesti vas na izlet kada ste tužni i umorni ili učiniti bilo koju drugu sitnicu za vas, znajte da je to njegov način pokazivanja ljubavi.

Sluša vas

Sluša li vas pozorni i iskreno dok mu govorite? Luta li njegov pogled do TV-a za vrijeme vašeg razgovora? Njegovi postupci tokom vašeg razgovora mogu puno otkriti o njemu. Onaj pravi će vas uvijek sa zanimanjem slušati.

Sretan je u vašem društvu

Ako se u vašem društvu smije te gestama pokazuje svoju sreću što ste mu u blizini, možete biti sigurni da ste mu posebni te da vas voli.

Ne škrtari na komplimentima

Onaj pravi zasigurno će primijetiti svaku promjenu u vašem izgledu i cijenit će trud koji ulažete u svoj izgled. Kada vas gleda sa zanimanjem i divljenjem i jasno kaže da ste mu lijepi, znajte da bi on uistinu mogao biti onaj pravi.

Brine se za vas

Možete li za njega reći da je poput vašeg anđela čuvara? Ako se brine za vas dok ste bolesni, ako ga zanima jede li redovito i ako inzistira da odete na masažu kada vas bole mišići na leđima, znajte da mu je iskreno stalo do vas.

Ponosan je na vas

On se zna radovati vašim profesionalnim uspjesima? Budite zahvalne na tome jer nekim je muškarcima prilično teško nositi se sa ženinim profesionalnim napredovanje. Cijenite to što on cijeni vas.

Voli čuti vaš savjet

Ako on traži vaš savjet kada se nađe u određenoj situaciji, pokazuje zapravo da cijeni i uvažava vaše mišljenje te da smatra da ste pametna i snalažljiva žena. Shvatite to kao veliki kompliment, ali i njegovu veliku otvorenost prema vama što je iznimno važno za bračni odnos.

Uz njega se osjećate posebno

Iako je riječima teško opisati koje to sve pojave uključuje, osjećati se posebno uz određenog muškarca nije nešto što ne možete primijetiti. Ako ste sretni s njim i imate snažan osjećaj pripadnosti i zajedništva, to može biti pokazatelj da je on zaista onaj pravi.

 

Tportal/Informer.ba