Izdvojeno Showbiz

Kanadska porno glumica optužuje srpskog hirurga zbog deformacije usne

Kanadski model i glumica u filmovima za odrasle Karen Milidrag (26) došla je u julu u Beograd na estetske operacije nosa, grudi i usana, ali je nakon zahvata u privatnoj klinici MSB, koju vodi plastični hirurg dr Milan Jovanović, ostala bez pola donje usne.

Karen je mjesecima trpjela nesnosne bolove zbog rupe u donjoj usni koja se stvorila nakon operacije. Za sve ovo vrijeme, ona i njen suprug Davor, koji žive od snimanja seksa uživo i puštanja muzike, ne mogu da rade.

Budući da je Srbija poznata po dobroj i jeftinoj estetskoj hirugiji, u julu smo doputovali u Beograd. Operacije su nam prije svega bile potrebne zbog posla kojim se bavimo, a to je uživo snimanje filmova za odrasle i emitovanje preko interneta. meni je urađena liposukcija, a Karen je sređivala nos, usne i grudi. To nas je koštalo oko 6.000 evra. Međutim, samo dan nakon njene operacije usana došlo je do stravičnih komplikacija. Imala je strašne bolove, a usne su mijenjale boju iz sata u sat. Onda joj se u donjoj usni stvorila rupa – priča za “Blic” Davor Milidrag.

On navodi i da je Dr Jovanović rekao da će sve biti u redu, iako on ide za dva dana na odmor. Međutim, problemi nisu prestajali, a antibiotici koje su im propisivali drugi ljekari nisu pomagali.

– Drugi hirurg nam je rekao da je komplikacija posljedica ljekarske greške, jer je naš hirurg, iako smo mu to naglasili prije operacije, zaboravio da uzme u obzir Rejnoov sindrom od kojeg moja supruga boluje, zbog čega ima slabu cirkulaciju – ističe Davor.

Dr Jovanoviću su se javili kada se on vratio sa odmora, a on ih je, nastavlja Davor, prekorio da je trebalo ranije da dođu.

Kako, kada je bio na odmoru? Rekao je da će nam vratiti 6.000 evra i da će srediti Karenin problem. Međutim, mi nismo htjeli da je on opet operiše, a preko advokata smo pokušali da se nagodimo da nam isplati bar 10.000 evra.

On na to nije pristao, a pošto smo morali da se vratimo u Kanadu, razvlačenje na sudu nije dolazilo u obzir – pojašnjava Davor.

Karen kaže da je očajna i da mora da čeka još pet mjeseci da joj se organizam pročisti da bi počela sa novim zahvatima koji će joj vratiti normalan izgled.

Doktor: U Srbiji rade najbolji hirurzi

Dr Milan Jovanović je u redakciji “Blica” pokazao dokumentaciju u vezi sa operacijama bračnog para Milidrag. Riječ je o ugovoru kojim Karen prihvata odgovornost ukoliko dođe do nepredviđenih komplikacija. Pokazao nam je i mejl Kanađana koji navode da će doktor “ispaštati” za tragediju koju im je nanio. Od cijelog razgovora, doktor Milan Jovanović je pristao da citiramo samo jednu njegovu rečenicu: “U Srbiji rade najbolji plastični hirurzi koji najbolje operišu za najmanje para”. On je takođernapomenuo i da je cijeli slučaj prijavio policiji.

 

Blic/Informer.ba