Izdvojeno Muzika Showbiz

Karleuša: Istrajaću u tome da sudski kaznim Seku Aleksić

Pjevačice i ljute suparnice, Jelena Karleuša i Seka Aleksić, nisu se susrele u Prvom osnovnom sudu u Beogradu jer je ročište otkazano zbog bolesti sudije i pomjereno za mart.

Dvije folkerke su do sada dva puta dobijale poziv za sud na koji se nisu odazivale, a iz Karleušinog PR tima kažu da je ona dala izjavu pred sudijom i da je odlučna u namjeri da sudski kazni Aleksićevu. Karleuša je Seku tužila zbog uvrede i klevete, i traži milion dinara odštete.

Jelena je dala svoj iskaz pred sudijom, tako da na ročišta ide njen advokat. Istrajna je u odluci da sudski kazni Svetlanu Aleksić, zbog višegodišnjih uvrijeda i iznošenja neistina. Izbjegavanje dotične da primi poziv i odgovara za svoje postupke je dovoljan pokazatelj o čitavoj situaciji. Svjedoci smo interesantne pojave, a to je izbjegavanje suočavanja sa Jelenom, počevši od Radojke Adžić, preko Svetlane Ražnatović, pa do Svetlane Aleksić. Ipak, siguran sam da će sud reagovati u skladu sa zakonom. Jelena punom parom radi na novom, desetom po redu albumu, a u Beogradu će biti viđena samo na svom novogodišnjem nastupu u klubu ‘Magacin’’ rekao je Karleušin portparol za ‘Alo’.
Iz Sekine PR službe rečeno je da ona do marta slijedeće godine neće davati izjave za medije, i da nema nikakav komentar povodom suđenja sa Karleušom.

 

Srbijanet/Informer.ba