Jet set Showbiz

Karleuša, Severina i Nataša U “Velikom Bratu”

Spektakl kakav niko nije očekivao. Tri najveće pop zvijezde nastupiće 26. juna na finalnoj večeri popularnog šoua.

I za oči i za uši.
Produkcijska kuća „Emotion“ na dobrom je putu da 26. juna napravi najveći spektakl na Balkanu. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, na finaloj večeri šoua „Veliki brat“ nastupiće tri najveće pop dive na Balkanu – Severina Vučković, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac.

Nata je čelnicima “Emotiona”već iznjela ideje za svoj scenski nastup, za čiju realizaciju je izdvojeno više od 10.000 eura. Na spektakularnom performansu neće štedeti, ali zato hoće na garderobi, pa će se pojaviti u oskudnoj odijevnoj kombinaciji. Seve će akcenat staviti na pjesmu, pa je jednu od numera s poslednjeg albuma preradila za ovu priliku – otkriva naš odlično obavešten sagovornik.

Jelena će, poput Nate, pjesmu i koreografiju spojiti u vrhunski doživljaj.
Numeru koju je tek snimila Ateljeu „Trag“ Karleuša krije kao zmija noge. Premijerno će je izvesti te večeri, a nastup će biti nešto najbolje što je od nje ikad viđeno – završava priču izvor Kurira.

Kako saznajemo, čelnici „Emotiona“ moraće i tehnički da isprate zahtjeve svojih zvijezda. Koja od njih tri će izazvati najviše pažnje, vidjećemo 26. juna.

 

Kurir/Informer.ba