Izdvojeno Muzika Showbiz

Kemalu Montenu uništene krvne žile, ugradit će mu srčanu premosnicu

Nakon detaljnih pretraga i dobivenih nalaza, ljekari zagrebačkog KBC-a Rebro odlučili su da Kemal Monteno mora na operaciju srca.

” Zbog povišenog šećera, uništene su mu srčane krvne žile. Potkraj tjedna ići će na ugrađivanje srčane premosnice “– rekla je za Večernji list njegova supruga Branka.

Sarajevski kantautor i pjevač u bolnici je završio prije šest dana kada mu je iznenada pozlilo.

” Iako je bolestan i malo je mršaviji, danas se odlično osjeća. Sretni smo jer su nalazi dobri i razina šećera u krvi mu je onakva kakva treba biti” – kaže Branka. Jedan je od njegovih prijatelja i Rade Šerbedžija, s kojim Kemo često razgovara telefonski.

” Hrabar je on i uopće nije uplašen. To mu je samo manji stres. Na operaciju mora jer je tijekom života svima dijelio srce” – kaže Rade.

Pjevač Boris Novković, također često posjećuje omiljenog muzičara.

” Optimizam i vedrinu je zadržao, nismo zabrinuti za njega” – rekao je Novković.

Kemi je drago što se brinu za njega.

” Pravi prijatelji uvijek se jave i to mi mnogo znači “– kaže popularni pjevač. Muzičar je u bolesničkoj sobi sam iako on to nije zahtijevao.

“Ne može on ležati pa hoda. Non-stop mu netko dolazi, a druži se i s ostalim pacijentima” – opisala je Kemalova supruga kako pjevač provodi vrijeme u bolnici. Osim kolega, posjetili su ga i predsjednik RH Ivo Josipović, predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i bosanskohercegovački veleposlanik Vladimir Raspudić.

 

Večernji.hr/Informer.ba