Izdvojeno Jet set Showbiz Video

VIDEO/ Kim Kardashian: Moja budućnost je gotova, imam psorijazu!

Poznata starleta Kim Kardashian (30) mogla bi uskoro da ostane bez posla, koji zahtjeva od nje da bude uvijek lijepa, jer je otkrivemo da boluje od psorijaze, prenose američki tabloidi.

„Kad se ugojim samo jedan kilogram, novine su prepune priča kako se prežderavam i kako ne mogu da držim kilažu pod kontrolom. Zamislite samo šta će se dogoditi kad saznaju da imam psorijazu“, rekla je uspaničena Kim.

Ona je posljednjoj epizodi rijalitija „Keeping Up With The Kardashians“ posjetila ljekara zbog osipa koji joj se pojavio na stomaku i nogama, milsleći da se radi o običnoj alergiji koju će moći da izliječi kremom. Međutim, doktor joj je rekao da ima psorijazu, koja, na žalost, nije izlječiva.

„Gotovo je! Budućnost mi je uništena. Moj posao je da poziram u kupaćim kostimima i budem lijepa. Ljudi nemaju pojma pod kolikim sam ja pritiskom da stalno izgledam savršeno“, požalila se Kim.

Na pojavu psorijaze utiču stres i ubrzan tempo života, objasnili su doktori, a Kim ima nesreću da u njenoj porodici već ima oboljelih.

Naime, njena mama Kris (55) takođe ima ovu bolest, koju je dobila kad je imala godina koliko i Kim sada.

 

Informer.ba