Izdvojeno Jet set Showbiz

Kim Kardashian trudna, a utjehu traži kod bivšeg?

Kim Kardashian u svom je prvom intervjuu danom medijima nakon objave da se razvodi od košarkaša Krisa Humphriesa kazala kako još uvijek nije spremna javnosti otkriti sve o tome što se događalo tokom njihova 72-dnevnog braka. Odmah se našla na udaru američkih medija koji pišu kako je razvod odlučila “maksimalno iskoristiti” te sve prljave detalje razvoda i bračnog života čuva za svoj reality show, kako bi mu povećala gledanost.

Kim je još jednom opovrgnula kako je njen brak zapravo bio “lažnjak“: “Smiješno je što se moram opravdavati oko toga, ali to ti se valjda dogodi kad svoje vjenčanje snimaš za reality“. Krisa brani i kad je riječ o optužbama da je “lovac na novac i slavu” te da je samo zato bio s njom.

U jeku medijske pompe oko razvoda, ponovno su počele i glasine o tome da je Kim Kardashian trudna. “Pokazuje razne znakove trudnoće, prestala je piti, a počela je i izbjegavati odjeću koja joj ocrtava trbuh“, kazao je neimenovani izvor za tabloid Star. Reality zvijezda to još nije komentirala, ali je njena navodno bliska prijateljica za Gossip Cop demantirala te glasine.

In Touch Weekly je, pak, objavio kako je Kim ponovno u kontaktu sa svojim bivšim dečkom Reggiejem Bushom. U posljednje vrijeme navodno neprestano razgovaraju telefonom i izmjenjuju poruke. Kim je navodno još uvijek stalo do Reggieja pa je upravo u njemu potražila utjehu sad kad joj je propao brak s Krisom.

Index.hr/Informer.ba