Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Ključni znakovi koji otkrivaju dobrog ljubavnika

On je krasan, dobar, tako zgodan i potpuno vas je oborio s nogu, no je li jednako dobar u vrućim igricama pod plahtama? Naučite korisne trikove i prije akcije provjerite je li muškarac koji vam se sviđa dobar u krevetu.

Upoznavanje i prvi izlasci s muškarcem koji vam se sviđa uzbudljivo je razdoblje veze. Nervozu, nemir, sate provedene pred ogledalom i ormarom te leptiriće u trbuhu kada ga napokon ugledate zaobišli su rijetko koju pripadnicu ljepšeg spola. No kada u vezi dođe onaj trenutak da ugasite svjetla i provjerite kako se slažete u vrućim igricama pod plahtama, ponekad se dogodi i neočekivano razočaranje. Najnezaboravniji ljubavnici su oni koji žele udovoljiti svim vašim željama te se zaista trude ugoditi partnerki. Na sreću, postoje sitni, ali veoma bitni znakovi koji otkrivaju kakav je u krevetu, piše Yahoo Shine.

Prvi znak: On je pravi džentlmen

U ljubavi i seksu bitne su male stvari. Otvara li vam vrata, izvlači stolicu prije nego što sjednete, zove vas da bi provjerio kakav vam je bio dan, sjeti se pitati kako je prošao vaš važni projekt? Svi ti znakovi otkrivaju da često misli na vas. Ukoliko je izvan spavaće sobe pravi džentlmen, možete biti sigurni da će takav biti i kada ugasite svjetla.

Drugi znak: On zna kako vas treba dotaknuti

Muškarci kojima je na pameti isključivo seks čuvaju dodire samo za jednu svrhu, seks naravno. Veliki ljubavnik je onaj koji cijeni senzualnost i izvan spavaće sobe. Muškarac koji će vas primiti za ruku preko stola u restoranu, staviti ruku na vaša leđa dok prolazite ulicom ili vas čvrsto uhvatiti za ruku dok se šećete parkom znaće pogoditi tačno ono što želite u krevetu te će za vrijeme seksa pronaći sve vaše najosjetljivije tačke.

Treći znak: Ne misli samo na sebe

Neki muškarci su sami sebi najvažniji. Što se njima dogodilo tokom dana, što im se jede ili koji film oni žele pogledati, misli su koje se egocentričnim muškarcima motaju po glavi. Ukoliko ga ne zanimaju vaše misli, želje i osjećaji, male su šanse da će se to promijeniti za vrijeme seksa. No ako ga zaista zanima kako ste proveli dan te će samo zbog vas pristati na odlazak u restoran koji mu baš i nije omiljen te provesti veče gledajući s vama kakvu romantičnu komediju, takav muškarac će se potruditi i da seks bude zaista onakav kakav želite te da oboje uživate.

Četvrti znak: Ne žuri mu se

Muškarci koje više zanima vaše tijelo, a ne vaša osobina, biće u popriličnoj žurbi da se upustite u vruće igrice pod plahtama, a zatim će, u velikom broju slučaja, nestati jednako brzo kao i što je stigao. Muškarci koji dugoročno žele biti s vama željeće vas prvo upoznati i znaju da se isplati malo čekati. Stoga, ako on sam kaže da vam se ne žuri te da mu seks nije prvi na pameti, znaćete da će za vrijeme seksa napraviti sve da bi vas zadovoljio.

Peti znak: Zbog njega se osjećate lijepom

Seks je dobar samo onda kada ne morate razmišljati sviđate li se svom partneru te se možete potpuno opustiti. Muškarac koji će vam udijeliti komplimente te istaknuti sve male detalje koje primjećuje i obožava na vama podignut će vam samopouzdanje te vam omogućiti da se potpuno prepustite. Ponekad i sam način na koji vas gleda učinit će da se osjećate seksi i privlačno, a takva tinjajuća hemija u krevetu će jednostavno planuti.

 

Tportal/Informer.ba