Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Ko je djevojčica u reklami za Versace?

Preslatka Kaia Gerber je novo zaštitno lice “Versace” kampanje. Ona nije obična djevojčica, već kćerka supermodela Cindy Crawford koja se takođe proslavila noseći modele italijanskog dizajnera. Sada kada se “penzionisala” sa piste Cindy(45) snažno podržava svoju kćerku. Ovo je za mladu Kaiau modna premijera.

Tokom devedesetih Cindy  je bila najpoznatiji super model, pokretač tadašnje modne industrije i muza preminulog Gania Versacea pa je u skladu sa tim jedino njena naslijednica mogla da se priključi i postane novo lice linije za djecu do 12 godina. Majka je sada veoma ponosna i uzbuđena.

“Ne mogu da opišem koliko sama uzbuđena što je Kaia nosioc ove kampanje. Probudila su mi se tolika lijepa sjećanja na vrijeme kad sam ja počinjala i radila, zabavljala se sa Ganiem i Donatellom. Za mene je posebna čar raditi sa kućom “Versace” – ispričala je Cindy za “Daily Mail”.

Ona je pratila snimanje fotografija koje su pravili Mert Alas i Marcus Piggott. A direktorka linije, Donatella Versace, takođe nije krila oduševljenje radom sa čuvenim djevojkama.

Kao i majka i Kaia ima dara. Kamera je zaista voli. Snimanje je bilo fenomenalno i emotivno, jer smo se svi prisjećali nekadašnjih avantura” – rekla je Donatella, piše Blic.

 

Informer.ba