Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Koja pitanja nijedan muškarac ne želi čuti?

Dragi, koliko želiš imati djece? A kad ću ja upoznati tvoje roditelje? Misliš li da sam debela? To su samo neka od pitanja koja nijedan muškarac ne želi čuti jer smatra da su besmislena. Osim toga, takva pitanja mijenjaju vašu moć.

Nezavisno o tomu je li on potpuno lud za vama ili mu se sviđate, u prva tri mjeseca veze ne biste mu trebali postavljati određena pitanja koja će vas zapravo prikazati u nekom drugom, najčešće manje lijepom svjetlu. Text in the City objavio je pregled muškarcu omraženih pitanja na samome početku veze. Čitajte i učite.

Kuda naša veza ide?

Muškarci ne vole to pitanje jer kada ga postavite naglas, njemu djelujete očajnički. Muškarci vole izazove i unatoč tome što govore oni zapravo ne žele tačnu definiciju veze u prva dva-tri mjeseca. Pustite ga neka on vodi računa o tome jer ćete u protivnom, ako veza zaživi, zapravo vi uvijek morati voditi sve. Osim toga, postavljanjem tog pitanja dovodite se u poziciju da izgubite moć i kontrolu.

Razmišljaš li o svojoj bivšoj djevojci?

Ovo pitanje muškarci jednostavno ne podnose jer smatraju da nema nikakve koristi od njega. Bivša je s razlogom bivša, a ako postavljate to pitanje, šaljete mu poruku da ste zapravo nesigurni. Budite uvjereni da ste uvijek lijepi i privlačni, čak i kada izgledate loše. On se treba zaljubiti u vas, a ne u vaš izgled.

Želiš li imati djecu?

I kod ovakvih pitanja mijenja se težište moći i kontrole. Muškarci vole kada oni vode, stoga ne žurite s pitanjima o djeci. Ako veza zaživi, imaćete dovoljno vremena da razgovarate i o djeci. Dotad, pustite ga da gleda tuđu djecu u trgovinama i kafićima…

Dragi, jesam li debela?

Ovo je u potpunosti besmisleno pitanje za svakoga muškarca. Da mu se ne sviđa kako izgledate, ne bi bio s vama. Ne morate ga izvijestiti o baš svim svojim manama i ne morate skretati njegovu pozornost na svoje nesavršenosti. On vas doživljava kao lijepu ženu, nemojte same kvariti tu sliku.

Sviđam li se tvojoj majci? (ili još gore: Mogu li upoznati tvoje roditelje?)

Njegova majka druga je najvažnija žena u njegovu životu. Vi ste, dakako, prva. Pustite njega da odluči kada je pravo vrijeme za upoznavanje roditelja s vama. On najvjerojatnije želi biti siguran da je njegova majka spremna da vas upozna. Ako ste je već upoznali, ne forsirajte pitanja o tome sviđate li joj se. Njega tako stavljate u neugodnu poziciju. Jednostavno pustite neka se stvari odvijaju svojim tokom.

Tportal/Informer.ba