Izdvojeno Jet set Showbiz

Lady Gaga ostavila kadu punu krvi u hotelskoj sobi

Pjevačica Lady Gaga tokom ljeta odsjela je u jednom hotelu u Londonu. Nakon njenog odlaska spremačice su ostale šokirane jer je Gaga, prema njihovim riječima, ostavila kadu punu krvi. Vijest je ovih dana procurila i u stranim medijima, a dotične spremačice cijeli neobični događaj su i komentarisale.

“Lady Gaga je ostavila velike količine krvi u svom apartmanu dok je bila kod nas tokom ljeta. Sve smo prijavili nadležnima, ali oni su nam rekli da zaboravimo da smo to ikad vidjeli“, ispričala je jedna zaposlenica. Neki pak vjeruju kako je riječ o crvenoj tekućini koju je možda koristila za potrebe nekog nastupa, ali misterij i dalje ostaje nerazriješen jer pjevačica niti njen glasnogovornik slučaj još nisu komentarisali. Ipak, ovo nije prvi puta da se Gaga ponaša neobično u hotelima.

Kako se užasava duhova, osim onog njene tete koji joj je rekao da se počne baviti pjevanjem, često hotele prije njenog posjeta provjerava poseban tim istražitelja duhova, a potrošila je i 30.000 funti na posebne elektromagnetske detektore. “Ona vjeruje u paranormalno i neće ništa uzeti zdravo za gotovo te riskirati dok je na turneji. Važno je da bude sigurna od duhova“, rekao je jedan njen suradnik, prenosi Index

 

Informer.ba