Izdvojeno Muzika Showbiz

Lady Gaga: “Otac se seksao sa djevojkama, a ja sam gledala!”

Skandalozna pjevačica priznala da ju je otac redovito tukao, zbog čega je bila puna modrica. Priznala je i da je Joe volio eksperimentirati u seksu.

Izgleda da je striper zadužen za to što je Gaga naučila svirati klavir još kao djevojčica sa svoje četiri godine. Izjavila je da je njen otac unajmio stripera s kojim je imao intimne odnose.
Nisam ni mogla shvatiti težinu svega što sam svakodnevno gledala‘, priznala je u jednoj američkoj radijskoj emisiji.

Vidio je sebe u meni. Ništa mu nije bilo strano, pa se tako prije nego je otišao na koncert Brucea Springsteena seksao s nekoliko djevojaka ispod šetališta u New Jerseyju‘, Gaga je otkrila šokantne detalje o svom djetinjstvu. ‘Za moju prvu ‘učiteljicu’ klavira angažirao je stripera s kojim je kasnije imao seksualne odnose, kako bi za jednu cijenu dobio dvije usluge. Pored toga, na meni je često znao primjenjivati nasilne odgojne mjere i premlaćivati me. Te sam batine pamtila danima, kad bih god pomaknula bilo koji dio svog tijela‘, otkrila je.

No, porodica ju je i naučila da odbaci sve predrasude o bilo kome te da isproba sve što joj život nudi! Gaga je već i prije priznala da je bila ovisna o kokainu i alkoholu. ‘Joe je u nekim situacijama bio divan otac. Kad je saznao da konzumiram kokain, istukao me je. Guza mi je bila crvena i modra od batina, nakon čega sam požalila svaku crtu koju sam povukla. S njim nije bilo mnogo priče, pa sam samo morala napraviti ono što je htio. Natjerao me na liječenje. Iako sam imala traumatično djetinjstvo, drago mi je što me u tako teškoj situaciji izvukao iz pakla droge’, na kraju je dodala Gaga.

Dnevnik.hr/Informer.ba