Lifestyle

Kako izvući najbolje od jutarnjeg seksa?

Umjesto da svako jutro bjesomučno žurite i stvarate nepotreban stres, ustanite 10 minuta ranije i priuštite si primamljiv jutarnji seks. Zagarantovano je da će vam cijeli dan biti bolji.

Za većinu radnoga svijeta zvuk budilice ujutro nije najsretniji zvuk na svijetu. Kako to promijeniti? Zapravo, vrlo lako! Dovoljno je samo promijeniti način buđenja pa ćete uz prve jutarnje minute vezati ugodu, a ne stres. A kako se po jutru dan poznaje, znači da ćete cijeli dan biti sjajno raspoloženi, ali i zdravi.

Kako to postići?

Uz pomoć seksa, kažu naučnici, jer jutarnji seks može preokrenuti cijeli vaš život, i to – nabolje. Donosimo vam nekoliko savjeta kako izvući najbolje od jutarnjeg seksa.

Lagano buđenje
Namjestite svoju budilicu tako da ne ispušta prodorne zvukove od kojih se ledi krv u žilama, nego da svira laganu i ugodnu muziku. Kad je čujete, lagano skinite pidžamu. Potom se približite njegovu tijelu i lagano ga dodirujte prstima. Ako leži na leđima, stavite ruke na njegova bedra, a palci neka budu upereni prema njegovim genitalijama, savjetuje stručnjakinja za akupunkturu. Potom lagano, kružnim pokretima, palcima masirajte dio do njegovih genitalija. To će mu potaknuti cirkulaciju krvi, posebno u strateškim dijelovima tijela.

Jutarnje svjetlo

Kad budilica zazvoni, ustanite i rastvorite zastore. Pustite neka jutarnje svjetlo uđe u sobu. Potom skinite sve sa sebe i legnite goli do njega. Zaboravite na sve svoje stvarne i umišljene nedostatke i pustite da vas vidi potpuno nagu. Za njega će to biti savršen prvi jutarnji prizor koji će ga odmah prebaciti u seksualno raspoloženje. Za oboje će to biti vrhunsko buđenje.

Jutarnji seks garantuje sjajan dan

Muško tijelo napravljeno je tako da zapravo želi seks odmah ujutro. Dok muškarac spava, skuplja se testosteron koji će mu trebati tokom dana, pojašnjavaju naučnici. Dobrim dijelom to je razlog zašto muškarci imaju erekciju ujutro. Iskoristite prirodu i počastite se jutarnjim seksom koji će oboma dobro doći.

Pokrenite animalnu požudu

Čim se probudite, priljubite se tijelom uz njegovo tijelo i zaklopite oči, a potom ga dobro pomirišite. Na taj ćete način udahnuti njegov prirodni miris, a podsvijest će vam pokrenuti instinkte. Drugim riječima, centri u mozgu zaduženi za seksualno uzbuđenje pokrenut će se i bit ćete spremni za iskonsku strast. Jednako vrijedi i za njega.

Ugodna poza

Budući da ste ujutro još oboje sneni, za seks birajte pozu koja neće pretjerano opteretiti ni vas, a ni njega. Idealna poza je tzv. žlica. Vi ležite bočno, on takođe, i smješten je iza vaše stražnjice. U tom položaju on može penetrirati, a neće odmah morati prionuti na intenzivnu fizičku aktivnost. Uostalom, jedno je istraživanje pokazalo da žene u toj pozi prilično lako doživljavaju orgazam.

Tportal/Informer.ba