Lifestyle

Pet ključnih situacija u kojima žene varaju

Ako joj se baš hoće, vaša partnerica može da vas prevari svuda i na svakom mjestu. Međutim, postoje životne okolnosti kada je vjerovatnije da će popustiti iskušenju

Ovulacija

Ako ne spadate u kategoriju mačo ili alfa mužjaka, budite svjesni toga da je vaša draga programirana da traga za najboljim genima za svoje dijete. Zbog vaših osobina (ili debelog novčanika) upravo je vas izabrala da budete brižan i pažljiv otac i još divniji muž, ali to ne znači da ste i idealan kandidat za zdravo potomstvo. Zato, pažljivo pratite njen ciklus i budite posebno oprezni u danima kada ovulira.

 

Nakon vjenčanja

Naročito je opasna prva godina braka, jer ma koliko da vas voli, ipak je to vrijeme za pravljenje beba i lako može da joj se desi da popusti pred upornim udvaranjem nekog dominantnog stranca.

Novopečena majka

Isto tako, nakon rođenja prvog djeteta, stvari u vašem odnosu će se promjeniti i sve će biti podređeno potrebama vašeg mališana. Iako je materinski instinkt jak, žena u njoj ima potrebu da bude voljena i seksualno zadovoljena, pa zato nemojte da je zapostavite.

 

Sedma godina braka

Period između pete i sedme godine od vjenčanja je ključan i baš  tada mnogi parovi završavaju kod brakorazvodnog sudije. To se dešava zato što se zaljubljenost odavno ohladila, a nije nastupila faza prave, smirene ljubavi i bliskosti. Ako prestanete da funkcionišete kao tim, postoji velika vjerovatnoća da će ona poželjeti da doživi emocije sa nekim sa strane.

 

Kriza srednjih godina

U fazi predmenopauze u skoro svakoj ženi bude se strahovi zbog otkucavanja biološkog sata i sve vidljivijih tragova godina na licu i tijelu. Istovremeno, jedna zrela dama vrlo dobro zna šta hoće u seksu i ima pojačan libido. Ukoliko vi niste u stanju da ispunite njene potrebe, nemojte da se začudite ako ih nađe u nekom drugom, u najgorem slučaju, mnogo mlađem i zgodnijem muškarcu od vas.

Telegraf/Informer.ba