Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Ljubavne poruke koje iritiraju partnera

Svako želi da ostane u kontaktu, a niko ne želi da ga prekida zvonjava telefona. Zato su poruke postale glavno sredstvo komuniciranja. To i jeftinoća. Ali kada je ljubav u pitanju…

Ako namjeravate da koristite tekstualne poruke kao jedino sredstvo komunikacije sa partnerom, uradite to na pravi način. Evo nekih iskustava muškaraca i žena o tome šta oni ne vole kada su u pitanju SMS mudrolije.

Marko: “Piši šta god da želiš, ali nemoj da mi šalješ sedam poruka za redom. Ako si toliko uporna, a ja ne odgovaram, to znači da sam ili zauzet ili ne želim da razgovaram sa tobom. Samo se blamiraš.”

Zašto žene radije šalju seksi poruke od muškaraca?

Sanja: “Volim ispravnu gramatiku i pravopis. To me čini srećnom. Potroši pet sekundi da sročiš pitanje slovo po slovo, umjesto što mi šalješ skraćenice (posebno engleske) zato što te mrzi da kucaš. To samo čini loš dan gorim.”

Goran: “Prekini sa lančanim porukama. Ne moramo da se dopisujemo satima. I poruka ne mora da sadrži više od nekoliko riječi. Mislim da svi momci mrze kada djevojke nastoje da se dopisuju bez kraja i konca.”

Dijana: “Prekini da mi odgovaraš u jednoj riječi. Ako ja trošim vrijeme objašnjavajući ti u poruci kako mi je dan bio loš, a ti mi odgovoriš sa “Šteta :(” to me inspiriše da odmah prekinem svaki kontakt.”

Saša:Batali ćaskanje. Tekstualne poruke su za slanje informacija… uglavnom. Seksi poruka koja će me inspirisati kada se uveče vidimo je jedno, ali one tipa “Ti si moj mali meda” nisu baš nešto što me uzbuđuje.

Ana: “Ništa me ne odbija kao frajer koj koristi smajlije. Valjda me smatraš dovoljno pametnom da vjeruješ kako mogu da procjenim da li ono što si otkucao veselo ili tužno.”

 

Smedia/Informer.ba