Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Madonin brat živi kao beskućnik!

Madona je najveća pop zvijezda svih vremena, a smatra se i jednom od najimućnih ljudi na planeti. Međutim, njen brat Anthony Chicone nije takve sreće.

Naime, Antony živi na ulicama Mičigena oslanjajući se na dobrotu crkvi i humanitarnih udžuženja kako bi dobio novac da se prehrani.

Antony je za lokalni list izjavio da je proveo prošlu zimu smrzavajući se na zimi živeći ispod mosta.

“Porodica mi je okrenula leđa, i to kada sam prolazio kroz težak period. Mislite da se nisam zapitao hiljadu puta – zašto je moja sestra multimilioner, a ja moram da preživljavam na ulici? Nikada nemojte da posmislite da se ovo vama ne može dogoditi “- rekao je Antony koji je samo prije nekoliko mjeseci uslikan elegantno obučen na sahrani svoje bake.
To je bio jedini komentar koji je Antony imao o svojoj sestri Madoni.
Ipak, Madona nije uradila ništa kako bi pomogla svom bratu koji je postao beskućnik nakon što je izgunio posao u porodičnoj vinariji.
Entoni, drugo djete od osmoro pjevačicinih braća i sestara rekao je da je bio prinuđen da posegne za ekstremnim mjerama kako bi mogao da preživi.

 

Nemam nikakvu zaradu. Preko dana se krijem u lokalnim supermarketima kako bih se zagrijao, a ponekad u crkvama dobijm besplatan obrok” – ispričao je Antony koji nije jedini Madonin brat koji se nedavno našao u udarnim vjestima, pišeBlic.
Prije tri godine pjevačicin mlađi brat Christopher objavio je knjigu pod nazivom “Život sa mojom sestrom Madonom” gdje je detaljno opisao njenu vezu sa bivšim mužem , a zvjezdu kao manipulativnu i osobu koja je opsjdnuta sobom.

 

Blic/Informer.ba