Muzika Showbiz

Madonna iduće godine u Zagrebu?

Jedna od Madonninih fan stranica objavila je navodno “službenu” listu koncerata predstojeće turneje kraljice popa, prema kojoj bi Madonna na Maksimiru trebala nastupati 11. juna sljedeće godine.

Na njezinim službenim stranicama raspored turneje nije zasada objavljen, a zanimljivo je da je popis nastupa istovjetan listi koja je prije otprilike mjesec dana navodno procurila iz Live Nationa, a koju su i promotori i Madonna proglasili lažnom. Na stranici drownemadonna.com jednom od mjesta na kojima se okupljaju obožavatelji kraljice popa, objavljeno je da njezina turneja kreće sljedeće ljeto nastupom na Novom Zelandu.

Objavljeni su sljedeći nastupi:

11. juni: Zagreb (Hrvatska) – stadion Maksimir
14. juni: Milano (Italija) – San Siro
17. juni: Zurich (Švicarska) – stadion Letzigrund
20. i 21. juni: Barcelona (Španjolska) – Palau St. Jordi
24. junia: Coimbra (Portugal) – stadion Cidad de Coimbra
28. juni: Berlin (Njemačka) – O2 World
30. juni: Hamburg (Njemačka) – O2 World

U prilog teoriji da će Madonna nastupati sljedeće godine, ide i činjenica da se i na njezinoj službenoj stranici nakratko pojavio datum navodnog koncerta u Italiji, a u samo nekoliko minuta isti je uklonjen sa stranice. Ipak, obožavatelji su bili dovoljno brzi i zabilježili grešku. Datum s njezine službene stranice poklapa se s onim objavljenim na spomenutoj stranici deownedmadonna.com.

 

Index.hr/Informer.ba