Izdvojeno Muzika Showbiz

Majka Amy Winehouse: Moja kćerka nikada nije odrasla

Majka tragično preminule pjevačice Amy Winehouse, prvi put je otvoreno progovorila o njenoj smrti, kao i o danu prije tragedije koji je provela sa kćerkom.

Majka Janis, otkrila je da je sa svojom kćerkom provela dan prije njene smrti. Nekoliko zajedničkih sati provele su sasvim uobičajeno, pijući čaj i razgovarajući. Ništa nije nagoveštavalo tragediju koja se dogodila sutradan.

” Toliko sam zahvalna što sam imala priliku da vidim Amy na dan prije njene smrti. To mi je veoma važno. Ona je izgledala veoma raspoloženo i odmorno. Planirala je da narednog dana ode na vjenčanje, pa joj je soba bila puna haljina, od kojih je trebalo da izabere pravu“, izjavila je Janis.

Tog 22. jula, Amy i njena majka su gledale porodične fotografije i diskutovale o zdravlju Janis, koja pati od multiple skleroze, prenosi Blic. Pjevačica je u nekoliko navrata u pozitivnom kontekstu pomenula i svog dečka, Rega Trevisa.
– Kada sam odlazila, Ejmi me je zagrlila i rekla – volim te, mamice. Volela je tako da me zove. Ona nikada nije zaista odrasla. Bila je kao devojčica, zamrznuta u detinjstvu, rekla je bivša farmaceutkinja.

Dženis je takođe otkrila da se nikada nije slagala sa Ejminim porocima, ali ju je njena ćerka stalno uveravala da će uskoro prestati.

” Kada su mi javili da je umrla, bila sam u potpunom šoku. Razmišljala sam o toj mogućnosti ranije, ali ne tada – tada je bila potpuno trijezna”, izjavila je.

Amyna  porodica smatra da je zvjezda preminula od poslijedica dugoročne konzumacije alkohola i raznih vrsta droge. Njeni najbliži su veoma teško prihvatili ovaj gubitak, a majka je istakla da joj je poslije svega ipak drago što njena kćerka više ne trpi bol. Toksikološkom analizom je utvrđeno da u trenutku smrti u tijelu  nije bilo nikakvih štetnih supstanci.

 

Informer.ba